FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL 2-0

Gică Hagi, vehement cu Rusandu: „Incredibil! N-am crezut că o să văd așa ceva pe un teren de fotbal! Să tac din gură?”

FCSB debutează cu victorie în play-off, 2-0 împotriva Farului. Gică Hagi (57 de ani) a tunat la adresa „centralului” Lucian Rusandu. +25   FOTO
FCSB debutează cu victorie în play-off, 2-0 împotriva Farului. Gică Hagi (57 de ani) a tunat la adresa „centralului” Lucian Rusandu.

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2022 23:30 / Actualizat marti, 15 martie 2022 00:32

FCSB a debutat cu victorie în play-off, 2-0 împotriva Farului. Gică Hagi (57 de ani) a tunat la adresa „centralului” Lucian Rusandu.

Lucian Rusandu a comis două greșeli flagrante de arbitraj, ambele în favoarea celor de la FCSB. Gică Hagi a evitat să discute despre jocul propriu-zis, considerând că meciul a avut un singur protagonist. 

Florinel Coman reacționează după criticile lui Becali: „Dacă dau 7 goluri acum, iar vrea 20 de milioane de euro pe mine”
FCSB - FARUL 2-0
Florinel Coman reacționează după criticile lui Becali: „Dacă dau 7 goluri acum, iar vrea 20 de milioane de euro pe mine”

Gică hagi, după FCSB - Farul 2-0: „E inadmisibil așa ceva!”

„Gustul amar a început de la penalty-ul nedat. E incredibil. Nu am crezut că pot să văd așa ceva pe terenul de fotbal. Din păcate, un meci echilibrat, ambele echipe au încercat, un meci cu intensitate, dar un singur om a făcut astăzi diferența. Din primul până în ultimul minut. E foarte greu să mai înțeleg ce înseamnă fotbalul. 

E incredibil, incredibil! Inadmisibil, nu pot să înțeleg așa ceva. Așa ceva?! E pur și simplu... Nu mai am cuvinte! Arbitrul nu a văzut nimic pentru noi. În partea cealaltă, tot. A fost un singur protagonist, 100%, el a făcut diferența. Fotbalul e făcut din mici detalii, iar în seara asta lucrurile sunt clare pentru toți”, a spus Gică Hagi, la Telekom Sport.

Hagi a continuat câteva zeci de secunde dialogul, apoi a părăsit interviul, vizibil afectat: „Toată țara a văzut asta, nu mai sunt dubii! Asemenea lucruri nu mai sunt de discutat. Nu pot să tac din gură în astfel de situații! E inadmisibil. Nu știu ce urmează acum, vom vedea. E greu. Să nu vă faceți că nu ați văzut. Toată lumea a văzut! E prea mult. Seară bună!”.

FCSB - Farul, decis de gafele arbitrului Rusandu

Florin Chivulete după arbitrajul haotic al lui Rusandru în FCSB - Farul: „Se poate evita acest episod”

Am făcut meci foarte bun în mare parte. Nu vreau să îmi creez alibiuri, dar meciul a fost decis de arbitraj. Nu ai voie să nu dai penalty acolo și apoi să dai două galbene în câteva secunde. E inadmisibil. 

Eu am dat la poartă și el a venit cu cotul în mine, m-a aruncat și a fost penalty. Arbitrul a decis meciul în această seară. Și noi am avut ocazii. Dacă ne dădea penalty, se făcea 1-0 și era altfel meciul, aveam și noi șanse. 

- Robert Moldoveanu, atacant Farul

Clasamentul Ligii 1, după FCSB - Farul

FCSB începe cu dreptul play-off-ul și ajunge la 34 de puncte. Distanța față de liderul CFR Cluj rămâne pe 7 lungimi. Runda viitoare, formația antrenată de Toni Petrea se deplasează la Pitești, în timp ce clujenii merg la Ovidiu, pentru disputa cu Farul.

VIDEO Dezvăluiri fabuloase despre Ştefan Târnovanu, ultima „perlă” din curtea celor de la FCSB: „L-am mai prins cu una, cu alta, cu ţigărica”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Dinamo a pierdut un proces de 130.000 de euro la TAS » Fotbalistul a acuzat că i-a fost falsificată semnătura

Modificări în programul etapei a 2-a din play-out Liga 1 » Când se joacă Academica Clinceni – FC Rapid

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (81)
legio.sud
legio.sud  •  15 Martie 2022, 16:25
Postat de vasileroaita pe 15 Martie 2022, 09:54

Incredibil este ca si la un BLAT are nevoie FCSB de ajutorul arbitrului!!

La fel ca voi in trecut cu Sepsi , cu gazu , chiar și GG V-a dat un meci crucial ( in Iul. 2020 pe arena nationala , chipurile s-a răzbunat pe Rotaru ) , așa ca sonorul mai jos “ cinstitilor “ !

tororosso
tororosso  •  15 Martie 2022, 14:30

Hai măi *** schimbă placa cea uzată pe care o turui mereu . Oare de ce nu a făcut urât și atunci când Nașul ia permis intrarea în playoff ? Mai nou intervențiile antrenorilor la interviu au ajuns un fel de circ mioritic . Ieri sau plătit datoriile stimate *** și las-o cum a căzut cu greșelile lui Rusandu , doar sunt arbitri de casă . Cât de simplu să joci la pariuri ,totul este previzibil în L1 .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

observator_federal
observator_federal  •  15 Martie 2022, 13:00

Întrebarea este până unde mai pot merge hoțiile în Liga 1, pentru că anul ăsta Fcsb a întrecut deja (și Playofful abia a început!) cele mai incredibile recorduri de rezultate viciate pentru o ediție de Liga 1! Ziarista aia rusoaică își riscă viața ca să spună adevărul, în timp ce jurnaliștii noștri sportivi se complac în postura de slujitori ai prostiei și necinstei în cel mai mare grad de nesimțire...

Vezi toate comentariile (81)
Comentează