FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC ARGEȘ

La victoria trecută era Steaua! Cât timp a trecut de la ultimul succes al lui FC Argeș cu echipa roș-albastră

Articol de , , - Publicat duminica, 31 octombrie 2021 09:34 / Actualizat duminica, 31 octombrie 2021 15:01

FC Argeș nu a mai câștigat împotriva roș-albaștrilor din 2002, când aceștia încă nu pierduseră numele istoric și-i aveau în primul „11" pe Rădoi, Lincar, Trică sau Neaga.

  • FCSB - FC Argeș se joacă astăzi, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport.

FCSB joacă azi împotriva lui FC Argeș și nu are niciun eșec în meciurile cu piteștenii de când a ajuns să aibă identitatea aceasta. Continuatoare în competiție a Stelei, formația pe care Becali o conduce din 2003 a pierdut ultima oară cu violeții cu un an înainte să intre în „epoca Gigi". 

Argeșul a câștigat în aprilie 2002, într-un meci de campionat, cu 1-0 în deplasare. Formula roș-albaștrilor era una foarte bună, existau Rădoi, Florentin Dumitru, Trică, Claudiu Răducanu, Neaga. Echipa pe care o antrena Pițurcă a avut doi oameni eliminați, Neaga în minutul 67 și Mutică în minutul 84. Ambele "roșii" au fost acordate după ce ex-dinamovistul Cristi Vlad marcase singurul gol al partidei.

La Argeș au jucat atunci Nicolae Dică, viitor atacant al FCSB, și Cristian Bălașa, tatăl fundașului central fost la roș-albaștri și aflat acum la CS Universitatea Craiova. 

FCSB versus cea mai bună defensivă din Liga 1: „Ar trebui să profite de problemele de acolo. Pot să câștige!”
FCSB - FC ARGEȘ
FCSB versus cea mai bună defensivă din Liga 1: „Ar trebui să profite de problemele de acolo. Pot să câștige!”

Înfrângerea aceea a fost ca un șoc pentru Steaua. După meci, în Gazeta Sporturilor, Ilie Năstase cerea ca "jucătorii să prezinte demisiile". Fostul tenismen era în acel moment vicepreședinte în Consiliul Director al clubului și îi excepta pe Rădoi și pe Mutică din categoria celor care dezamăgiseră. 

Năstase remarca și că Steaua nu câștigase în cinci meciuri la rând și îi critica pe spectatorii care ceruseră insistent demisia antrenorului Pițurcă: „Jucătorii sunt vinovații, din cauza lor nu merge jocul! Nu trebuie să-l învinovățim pe antrenor, că el nu se poate implica în timpul meciului, fotbaliștii să răspundă!"

Steaua - FC Argeș 0-1

  • A marcat: Cr. Vlad (48)

Steaua: M. Tudor - Mutică, Rădoi, Falemi (74 S. Paraschiv) - Fl. Dumitru, Liță (71 D. Bălan), Lincar, Trică, P. Stoica - Neaga, Cl. Răducanu
 Antrenor: Victor Pițurcă

FC Argeș: Blid - T. Petre, M. Radu (46 Diță), Șomcherechi, Chița, Dancia - Cr. Vlad, Gr. Tudor, Bălașa - N. Dică, Ghindă (22 Tănasă, 85 Ad. Iordache)
Antrenor: Florin Halagian

„Să nu cădem în capcană!"

FCSB încă suferă din cauza absențelor numeroase, dar Andrei Prepeliță, antrenorul Argeșului, crede că impresia e greșită, adversarii de mâine vor avea o formulă foarte bună: 

„Să nu cădem în capcana aceasta, să credem că o să fie ușor meciul! FCSB va fi la nivelul cel mai bun în partida cu noi, vor reveni mulți jucători dintre cei care au fost bolnavi. Oricum, de când e Iordănescu antrenor echipa a progresat".

VIDEO Totul despre FCSB - FC Argeș

Citește și:

EXCLUSIV FCSB versus cea mai bună defensivă din Liga 1: „Ar trebui să profite de problemele de acolo. Pot să câștige!”

Hagi l-a salvat » S-a prăbușit la FCSB, dar e gata s-o ia de la capăt: „E o soluție pentru națională”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1947____forumer
1947____forumer  •  31 Octombrie 2021, 15:02

FC Sfantul Becali a fost infiintata in 2003, pe CIS scrie 2003. Deci nu, echipa aia din 2002 nu are nicio legatura cu clonatii care vor juca azi.

Berceni
Berceni  •  31 Octombrie 2021, 13:22

Aia era alta echipa.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează