FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali i-a trasat obiectivul lui Charalambous înainte de noul sezon: „Niciun jucător să nu intre în careu!”

Elias Charalambous
Elias Charalambous

Articol de - Publicat miercuri, 12 iulie 2023 11:56 / Actualizat miercuri, 12 iulie 2023 12:15

Gigi Becali (65 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a vorbit despre modul în care vrea ca echipa să evolueze în startul noului sezon competițional.

Intrată în al 9-lea sezon fără titlu câștigat, FCSB debutează duminică în Superliga la Târgu Jiu, împotriva celor de la FCU Craiova. Becali a dezvăluit ce sarcină are antrenorul Elias Charalambous pentru a-l face fericit.

Gigi Becali îl dorește la FCSB pe brazilianul pe care Valeriu Iftime nu a vrut să plătească 135.000 de euro
FCSB
Gigi Becali îl dorește la FCSB pe brazilianul pe care Valeriu Iftime nu a vrut să plătească 135.000 de euro

VIDEO Gigi Becali: „Vreau ca adversarul să nu poată respira”

„Vreau ca adversarul să nu poată respira. Niciodată să nu își poată permite să se apropie de careul de 16 metri. Să se apropie, dar să nu intre niciun jucător la noi în careu! 

Și mai aștept 2-0 sau 3-0 la pauză, să stau liniștit. Și vreau calificare în Conference League. Altceva ce să mai vreau? Putem să facem asta”, a declarat Gigi Becali. 

Stadionul va fi plin la FCU Craiova - FCSB

Partida FCU Craiova - FCSB a suscitat un interes fantastic la Tg. Jiu. Aproape toate biletele sunt vândute și organizatorii anunță că arena, care are o capacitate de 12.500 de locuri, va fi plină duminică seara. FCU a anunțat în această dimineață că mai sunt disponibile bilete doar la peluze. La tribune și la VIP au fost epuizate toate biletele.

Stadionul a fost inaugurat în urmă cu aproape 4 ani și a costat aproape 30 de milioane de euro. Lucrările au fost finalizate însă mult după ce echipa orașului, Pandurii, își trăise cea mai importantă perioadă, cu clasare pe podium în Liga 1 și cu participare europeană, inclusiv în grupele Europa League.

Cum ar putea arăta FCSB în meciul cu FCU Craiova: Târnovanu - Pantea, Dawa, Haruț, Radunovic - Djokovic, Șut, Olaru - Băluță, Miculescu, Coman

VIDEO Gigi Becali, despre o posibilă plecare a lui Florinel Coman: „Cine dă 5 milioane, să îl ia!”

Citește și alte știri despre FCSB:

MM Stoica îl atacă și el pe Talpan: „Este uluitor ce scrie!”
FCSB ÎN GHENCEA
MM Stoica îl atacă și el pe Talpan: „Este uluitor ce scrie!”
Ce pregătește Emil Grădinescu pentru meciul FCSB - Dinamo din Ghencea: „O să spun ceva! Am o stare de bine, dar nu sunt exuberant”
FCSB în Ghencea
Ce pregătește Emil Grădinescu pentru meciul FCSB - Dinamo din Ghencea: „O să spun ceva! Am o stare de bine, dar nu sunt exuberant”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (4)
Mondo
Mondo  •  12 Iulie 2023, 17:43

Etapa a 3 a schimbare de antrenor secund la FCSB; sansa lui Sumudica. O sa avem toti bufonii si aproape toti puscariasi din Liga 1 concentrati la o echipa.

romeverest
romeverest  •  12 Iulie 2023, 16:49

De-ale pipereanului !! Cum sa nu intre niciun jucator advers in careu ?? Pai…si daca ar juca cu o echipa de juniori tot ar fi ceva atacanti care ar patrunde in careul Fcsb-ului chiar daca nu ar fi capabili sa marcheze vreun gol. Chestia cu 2 sau 3-0 la pauza o spune de vreo opt ani, tot atatia de cand nu castiga campionatul !!

vichart
vichart  •  12 Iulie 2023, 16:15

singura sansa ca Steaua din liga 1 sa treaca de toate tururile preliminare este sa fie ca anul trecut,adica o echipa mica sa elimine pe una mare si dupa sa jucam noi cu ei,pentru ca din pacate nu suntem capi de serie in playofful conference. p.s.:nicio echipa romaneasca nu a trecut toate tururile preliminare(dar sa fie minim 3) in europa in ultimi 100 de ani in afara de Steaua din liga 1,noi am facut asta chiar sezonul trecut.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează