FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica anunță măsuri dure împotriva unui titular: „Va fi amendat! Sare calul, deși nu face echitație”

Valentin Crețu va fi amendat de FCSB / Sursă foto: Cristi Preda
Valentin Crețu va fi amendat de FCSB / Sursă foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 august 2021 13:13 / Actualizat sambata, 28 august 2021 13:44

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general de la FCSB, nu a tolerat ieșirea lui Valentin Crețu (32 de ani), cel care a criticat public metodele fostului antrenor Dinu Todoran.

Oficialul roș-albaștrilor a dezvăluit în cursul zilei ce sancțiuni va suporta Valentin Crețu.

MM Stoica: „Vali Creţu va fi amendat”

„Vali Creţu a făcut nişte declaraţii care nu-şi aveau locul. Va fi amendat. Nu e normal să vorbească el despre cei care au antrenat echipa, nu e fair-play, nu era treaba lui. A mai făcut o greşeală mare, a vorbit cu jurnaliştii şi a divulgat chestii din vestiar. 

Nu se vor lua măsuri extreme, dar va plăti. Nu e la prima abatere. Câteodată sare calul, deşi nu facem gimnastică şi nici echitaţie”, a afirmat MM Stoica, într-un live găzduit de pagina de Facebook a vicecampioanei. 

Dinu Todoran, conflict aprig cu Valentin Crețu

În ultimele zile, Dinu Todoran s-a aflat într-un conflict aprins cu Valentin Crețu, fostul său elev de la FCSB.

Disputa a fost inițiată de fundașul dreapta al roș-albaștrilor, care i-a contestat lui Todoran metodele de antrenament. Ulterior, tehnicianul l-a contrat dur pe Crețu: „La antrenament, el trebuia să vină să centreze, dar centra în primul manechin. Anul trecut, s-au luat foarte multe goluri din vina lui Crețu. Declarația lui spune foarte multe despre caracaterul său”

Recent, un fost mare fotbalist al echipei naționale, Florin Răducioiu, a comentat acest subiect. Și a făcut-o în termeni duri la adresa fotbalistului roș-albaștrilor. 

„Chiar mi se pare revoltător ca un fotbalist să ajungă să rostească declarații de genul acesta. Eu cred că aici este vorba despre lipsă de educație. Crețu n-are educație, altfel nu pot să-mi explic”, a declarat Răducioiu la Telekom Sport.

Mihai Stoica anunță măsuri dure împotriva unui titular: „Va fi amendat! Sare calul, deși nu face echitație”
Valentin Crețu i-a enervat pe șefi

De unde a plecat totul 

Crețu a spus după meciul cu Sepsi, primul după plecarea lui Todoran, că „lucrurile se vor schimba în bine, înainte mai mult stăteam la antrenamente și cu mingea nu făceam ceea ce trebuie”. Todoran i-a oferit o replică dură: „Crețu nu e fotbalist, alții sunt acolo fotbaliști, el e doar jucător. Ce să vă povestesc, că nu reușea niciodată vreo centrare bună la antrenament și lovea mereu manechinele?”

Crețu n-a jucat în Bulgaria, în Germania a retrogradat în Liga 4! 

Valenti Crețu a avut o carieră în care nu s-a remarcat aproape cu nimic. A debutat în Liga 1 la Buzău, în urmă cu 13 ani, după care a avut o șansă importantă. 

Rapid l-a achiziționat în 2011, când antrenor era Răzvan Lucescu, însă a dezamăgit acolo. A jucat doar 11 meciuri într-un an, după care a ajuns la Chiajna. Chiar și singurele lui experiențe în străinătate au fost departe de pretențiile unui fotbalist cât de cât decent.

În ianuarie 2013 a ajuns la Beroe, în Bulgaria, dar a plecat după numai 3 luni. Apoi, în primăvara lui 2016, a fost luat la Energie Cottbus de Vasile Miriuță. A jucat 12 meciuri și a retrogradat în Liga a 4-a, după care s-a întors în România, la Mediaș, de unde plecase.

VIDEO FCSB se pregătește pentru derby-ul cu CFR Cluj

Citește și alte știri despre FCSB: 

Mihai Stoica îi dă replica lui Duckadam: „Cum poți să spui așa ceva? E definiția smereniei!”

Edi Iordănescu își face dream-team! Cum va arăta FCSB cu Claudiu Keșeru în echipă + cifrele uluitoare ale atacantului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
859779594095355
Nick Rasu  •  28 August 2021, 18:00

As vrea sa vad un CAL care sare singur is se numeste echitatie.... Poate pesrsoana care in calareste doar sa-l indrume....Dar nu cred ca MM vorbeste aici de un CAL.... BTW....ai idee unde pot sa cumper un ccal asa destept.....sa mai castige si medalii de aur si sa-mi aduca bani?????

859779594095355
Nick Rasu  •  28 August 2021, 17:55
Postat de zizu pe 28 August 2021, 17:34

I auzi frate ce scriu ăștia,că numele propriu "***" e limbaj vulgar sau indecent! Ce *** aveți la moderare?

MM asta e chiar atat de prost....sper sa nu fie si curvulia lui la fel de proasta. Auzi, sare calul dar nu face echitatie...Cine sa faca echitatie MM "calul". Sit o gramada pe care calul le poasta face cand sare... Dar poate te faci tu echiatior si sari si tu cu calul....

859779594095355
Nick Rasu  •  28 August 2021, 17:47

MM asta e chiar atat de prost....sper sa nu fie si curvulia lui la fel de proasta. Auzi, sare calul dar nu face echitatie...Cine sa faca echitatie MM "calul". Sit o gramada pe care calul le poasta face cand sare... Dar poate te faci tu echiatior si sari si tu cu calul....

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close