FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 1-1

Panduru și mutarea despre care spune că a costat-o pe FCSB victoria cu Universitatea Craiova: „Zero fantezie”

Articol de - Publicat duminica, 19 februarie 2023 23:01 / Actualizat duminica, 19 februarie 2023 23:13

Basarab Panduru a analizat partida FCSB - CS Universitatea Craiova (1-1), decisă în minutul 90+1. 

Fostul fotbalist a criticat schimbările făcute de formația roș-albastră și a explicat de ce FCSB a suferit în finalul partidei de pe Arena Națională. În plus, a criticat și folosirea lui Octavian Popescu pe postul de inter, la cererea lui Gigi Becali, pentru ca Florinel Coman să joace extremă stânga. 

Ștefan Târnovanu își recunoaște greșeala de la golul de 1-1 și dezvăluie ce s-a întâmplat înaintea fazei: „A intervenit peste arbitru”
FCSB - CSU CRAIOVA 1-1
Ștefan Târnovanu își recunoaște greșeala de la golul de 1-1 și dezvăluie ce s-a întâmplat înaintea fazei: „A intervenit peste arbitru”

Concluziile lui Basarab Panduru după FCSB - Universitatea Craiova 

„Schimbarea lui Tavi Popescu, din minutul 64, s-a făcut cam devreme. Dar nu cred că a făcut un joc bun. Dacă veneai azi și trebuia să dai două milioane pe Edjouma sau 29 pe Tavi Popescu, pe cine luai ca inter? Pe Edjouma. Fără să stai pe gânduri. 

Când îl bagi pe Tavi Popescu ca inter, are o mare problemă. Azi a luat galben pentru că a trebuit să fugă după un advesar în propria lui jumătate. Asta nu prea face când e în bandă. Și dacă face, are parte de ajutorul lui Radunovic. El nu poate fi inter. E scos din joc. 

La un moment dat, FCSB a avut un mijloc cu Oaidă, Nikolov și Șut. Adică zero fantezie. Totul pe apărare. Aștepți să treacă timpul și să câștigi meciul”, a spus Panduru la OrangeSport.

Suntem supărați și frustrați. Am alergat mult, am atacat bine și meritam cele 3 puncte. Am fost neatenți, dar dacă arbitrul dădea out și nu corner, nu se ajungea aici 

- Andrei Cordea, mijlocaș FCSB

Citește și: 

Viciere de rezultat la FCSB - CSU Craiova?! » Primul verdict al specialistului: „Eroare a lui Cojocaru” + roș-albaștrii s-au dus grămadă peste „central”

Eugen Neagoe dezlănțuit după remiza cu FCSB: „Acel jucător nici nu trebuia să fie pe teren” / „Băi, ce ești așa disperat?!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (4)
paolo11
paolo11  •  20 Februarie 2023, 04:37
Postat de vivi.napoca1_ pe 19 Februarie 2023, 23:45

Codrea *** venit la oraș, când eu jucam fotbal ,dădeam la zid sa dau și cu piciorul ' mai slab " stângul, sau dreptul ,tu câștigi bani pt 50 % ,care de fapt fentezi fotbalul, și mai și te faci de ras !? Crede-mă ca tu nu treci de nici un fundaș ,care cât de cât se respecta ,( la nivel de județeană) ai un stâng ce safaci cu el ,dar ai noroc cu fcsb,la care as adaugă simulări,întrări forțate, ca la handbal,arbitri de partea voastră etc ,da este ușor sa jocu asa !? Am trecut și eu prin asa și se știa de înainte învingătorul!,

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dobrin
dobrin  •  20 Februarie 2023, 00:18

„Dacă veneai azi și trebuia să dai două milioane pe Edjouma sau 29 pe Tavi Popescu, pe cine luai ca inter? Pe Edjouma. Fără să stai pe gânduri.” Haha ce texte... Edjouma valoreaza doua milioane numai daca vrei sa faci crima sau vatamare corporala grava.

VanBasten
VanBasten  •  20 Februarie 2023, 00:15

Si Pandi e deprimat asta seara... Ies la suprafata analistii fecesebisti ca uleiul intr-un pahar cu apa.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează