FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florentin Petre toarnă gaz pe foc la Dinamo: „Suporterii din PCH să fie mai autoritari cu acești băieți, cum făceau cu noi”

Florentin Petre
Florentin Petre

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 decembrie 2020 11:58 / Actualizat sambata, 26 decembrie 2020 12:11

Florentin Petre (44 de ani), fost jucător important la Dinamo, e de părere că suporterii „câinilor” au fost mult prea blânzi cu Pablo Cortacero, principalul investitor din Ștefan cel Mare.

„Piticul” și-a adus aminte de vremurile în care suporterii se răzbunau pe jucători fiindcă au terminat pe locul 2 sau locul 3 și crede că PCH ar trebui să aibă o poziție mult mai vehementă față de spaniolii sosiți la Dinamo în această vară.

„Cu acest om, te poţi aştepta la orice. Aş fi vrut ca suporterii şi cei care conduc DDB să fiu mai autotitari, să facă exact cum făceau cu noi când terminam pe locul 2 sau 3 în campionat. Nu se accepta nimic! Dinamo trăieşte datorită suporterilor. Fără ei, nu ar exista.

Aş fi vrut o altfel de atitudine faţă de aceşti băieţi care au venit şi au minţit. Şi-au bătut joc de un club, îşi bat joc de istorie pe care am făcut-o din 1948 şi până acum. Nu poţi să vii să îţi baţi joc de nişte oameni, minţind zi de zi””, a spus Florentin Petre, la TV Telekom Sport. 

„Ce i-ai pune sub brad lui Pablo Cortacero?” » Răspunsul lui Deian Sorescu a provocat zâmbete largi 

Deian Sorescu (23 de ani), golgeterul lui Dinamo din sezonul trecut, l-a ironizat pe Pablo Cortacero, patronul „câinilor”, într-o intervenție avută la TV în seara de Ajun. 

Fotbalistul roș-albilor, care a ajuns la Dinamo în iulie 2018, a fost întrebat în direct ce cadou i-ar pune sub bradul de Crăciun lui Pablo Cortacero. Răspunsul lui Sorescu a provocat zâmbete largi din partea lui Radu Naum, moderatorul emisiunii. 

„I-aș pune o promisiune sub brad. Vreau să se simtă și oamenii cum ne-am simțit noi. E cea mai grea perioadă de când sunt eu la Dinamo. Orice ar spune, noi nu-i mai credem, la câte promisiuni au fost! Nimic nu ne mai împinge să credem în ceea ce ne spun”, a afirmat Deian Sorescu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

VIDEO Andrei Gerea, reacție dură după scandalul de la RIN: „Este inadmisibil! Pablo Cortacero trebuie să plece de la Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo:

DINAMO. EXCLUSIV Cortacero mai are doar câteva zile la dispoziție! Ce sumă trebuie să vireze până de Revelion: „Sper să aibă acoperire”

DINAMO. EXCLUSIV Pablo Cortacero, comparat cu un alt investitor străin controversat din Liga 1: „O farsă pentru istoria clubului! Niciodată nu se ținea de cuvânt”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (2)
557359368547447
Florin Alexandru  •  26 Decembrie 2020, 15:04

Poti sa le zici PETRE FLORENTIN : HAI CU RETROGRADAREAAAAAA !!!!!

oumuamua
oumuamua  •  26 Decembrie 2020, 13:07

Are dreptate Petre, dar ce sa faci cand jucatorii joaca fara simbrie??... ce poti sa le zici??

Vezi toate comentariile (2)
Comentează