FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali l-a luat la țintă după derby-ul cu Farul: „Nu e firesc! Dacă n-ai inteligență, degeaba”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB
Gigi Becali, patronul celor de la FCSB

Articol de - Publicat vineri, 09 februarie 2024 07:32 / Actualizat vineri, 09 februarie 2024 08:04

Gigi Becali, patronul liderului FCSB, continuă să fie nemulțumit de arbitrajul din meciul dintre echipa sa și Farul Constanța, încheiat la egalitate pe Arena Națională, scor 1-1.

Roș-albaștrii au fost egalați în minutul 90+5 dintr-un penalty transformat cu emoții de căpitanul „marinarilor”, Ionuț Larie. Lovitura de pedeapsă a fost acordată de centralul Horațiu Feșnic după consultarea sistemului VAR, la recomandarea arbitrului Andrei Chivulete, în privința unui duel dintre Joyskim Dawa și Mihai Popescu.

Becali l-a speriat pe Compagno » Italianul și-a făcut iar bagajele! Decizie de ultim moment: el vrea una, FCSB alta
FCSB
Becali l-a speriat pe Compagno » Italianul și-a făcut iar bagajele! Decizie de ultim moment: el vrea una, FCSB alta

Horațiu Feșnic, taxat de Gigi Becali

Nemulțumit de revizuirea deciziei inițiale într-o interpretare împotriva celor de la FCSB, Gigi Becali nu s-a abținut din a face un comentariu în stilul său caracteristic. 

„N-am ce să spun. El a arbitrat corect, Feșnic. Dar dacă îți spune unul în cabina VAR că nu știu ce, e de interpretare. Ei sunt arbitri, dar dacă ai inteligență poți să fii orice. Dacă n-o ai, degeaba!

A sărit la cap (n.r. - Mihai Popescu), dar dai cu capul în minge, nu îi dai adversarului. Așa nu mai e firesc! Ei comunică între ei, ce părere au. Feșnic dacă vedea faza de 3-4 ori și-ar fi dat seama că Dawa e rotit în timp ce sare de către Nedelcu.

Dar Feșnic e influențat de Chivulete și a dat repede. Deci nu pot să-i spun lui Feșnic nimic. A greșit pentru că l-a influențat ăla.

(n.r.- despre publicarea discuțiilor dintre arbitrul principal și cei din camera VAR) Nu ar fi bine, știi de ce? Pentru că ăla e secretul lor. Dacă mă consult cu tine, știu numai eu. Eu sunt stăpânul, eu hotărăsc. Dacă ăla ți-a zis ție, nu ești tu stăpân. Alea sunt sfaturi. Dacă ești inteligent, decizi tu. Dacă nu, te păcălești", a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă organizate ad-hoc, în fața palatului său.

FCSB o va înfrunta, pe teren propriu, pe Sepsi Sfântu Gheorghe în etapa a 25-a a Ligii 1. Partida este programată duminică, de la ora 20:45.

Match Quiz CFR Cluj - Rapid
Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

VIDEO Gigi Becali, declarații despre arbitrajul din meciul cu Farul: „Așa a vrut Dumnezeu, de ziua lui Hagi, un punct de fiecare”

Citește și: 

Peste cine dă România în Liga Națiunilor » Echipa fără selecționer + Agentul „0-0-8”
LIGA NAȚIUNILOR
Peste cine dă România în Liga Națiunilor » Echipa fără selecționer + Agentul „0-0-8”
Tot mai aproape » Primele imagini cu Mircea Lucescu la antrenamentul lui Dinamo
DINAMO
Tot mai aproape » Primele imagini cu Mircea Lucescu la antrenamentul lui Dinamo

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (13)
luigi_nb
luigi_nb  •  09 Februarie 2024, 16:25

De alea doua penaltyuri neacordate pentru Farul, la Louis si Grameni, nimic??

tk2014
tk2014  •  09 Februarie 2024, 12:43

voua nu vi se pare suspect ca fcsb nu a criticat delegarea lui Fesnic la acest meci dupa prestatia din Giulesti? noci acum nu -l critica pt ca omul a respectat planul

Walbi
Walbi  •  09 Februarie 2024, 12:11

Fudulul din Pipera nu 'i suporta în preajma pe cei care nu se cocoseaza în fata lui. Vezi, Bergodi. Crețu, etc. Asa ca, prefera sa piardă bani numai sa scape de toți "slujitorii" pe ca nu ii îndoaie. Acum, și-a deschis din nou drumul pe tobogan spre locurile 2-3.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează