FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Ianis Hagi "își cere" transferul: "Vreau la clubul care să mă ajute să devin cel mai bun" » 3 obiective în 2019

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 27 decembrie 2018 18:41

Ianis Hagi (20 de ani) are cel mai bun sezon din carieră. Căpitanul Viitorului a rememorat cele mai importante clipe din 2018 și a dezvăluit principalele obiective pentru anul care urmează.  

"În primul rând sunt fericit că am confirmat încrederea pe care a avut-o în mine clubul Viitorul. Mă bucur că am putut să-mi ajut echipa la îndeplinirea obiectivelor. A fost cel mai bun an de până acum din cariera mea și sunt fericit că am avut evoluții bune pentru că ceea ce îmi doresc mereu este să joc fotbal la un nivel cât mai bun.

Ca și decar știu că am un rol important, de a crea mereu situații de gol pentru echipă. Sunt fericit că am reușit acest lucru și că prin golurile și pasele mele sunt în primii trei cei mai decisivi jucători din Liga 1. Am muncit întreg anul să-mi ajut echipa și acum pot spune că sunt fericit pentru ce am reușit în 2018.

Apoi, faptul că am fost votat al treilea cel mai bun jucător român în acest an înseamnă foarte mult pentru mine și arată totodată și progresul meu după o pauză de un an și jumătate în care nu jucasem", a declarat Ianis Hagi pentru site-ul oficial al celor de la Viitorul. 

Ianis Hagi a fost al treilea fotbalist român al anului în Ancheta Gazetei Sporturilor. Vezi detalii AICI. 

Obiectivele din 2019

"Sper să fiu sănătos, să pot juca la fel de mult, să devin mai bun pentru că sunt foarte tânăr. Să facem o impresie foarte bună la Campionatul European, să devin un jucător important și pentru naționala de seniori și să evoluez la un club foarte bun, care să mă ajute să devin cel mai bun", a precizat Ianis. 

"Meciul cu Dinamo a fost cel mai bun din 2018 și este un exemplu pentru mine. Îmi doresc să repet cât mai des astfel de evoluții, pentru acest lucru muncesc, mă antrenez în fiecare zi"Ianis Hagi

"Mă bucur că am fost un jucător de bază și la naționala U21 și în meciurile decisive mi-am ajutat echipa cu reușitele mele. Debutul la naționala de seniori spune cât de mult am muncit, cât de mult mi-am dorit să progresez și să ajung acolo"Ianis Hagi

Vezi și: 

Ianis Hagi, hot prospect sau wonderkid? Costin Ștucan a analizat jocul fiului lui Hagi într-un meci cheie: punctele forte și punctele slabe

Drăguș e fan Ronaldo și nu-l are ca idol pe Hagi: "Fotbalistul român care mi-a plăcut cel mai mult e altul"

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (14)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  28 Decembrie 2018, 11:10

Ianis este un jucator foarte bun in care tatal sau a investit foarte multa munca si tot atata rabdare dar acum ar trebui sa joace un an, sau doi, sub bagheta unui alt antrenor pentru a fi capabil sa plece onorabil afara. Altfel, cu tot respectul, risca sa refaca experienta trista din Italia. Dupa mine Craiova i se potriveste ca o manusa dar nu acesta este subiectul.

calinescu_
calinescu_  •  28 Decembrie 2018, 10:02

POATE LA FARUL CONSTANTA O SA FIE CEL MAI BUN, DESI SINCER NU CRED ....!!!! S-A NASCUT SI VA MURI SPERANTA ...!!!!

minell73
minell73  •  28 Decembrie 2018, 06:56
Postat de Daniel Irimescu pe 27 Decembrie 2018, 21:01

Ba balcanicule ! Romsnii.nociodata nu au avut jucatoti.*** de fotbsl care da joace la Cluburi mari din.occident pentru ca nu su talent sa isi depaseascs limitele . Un poor.de increzuti cel mai sarac si cu.nasul pe sus ! De unde stores pretentii *** @

Pupator de moaste becaliene, ce anume ati scris aici? Eu inteleg, preajma craciunului, dar mai lasa si mainile si gura sa respire. Atata alcool nu prea e bun.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează