FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănciulescu, schimb de replici în direct cu Iuliu Mureșan: „Nu a fost nicio ofertă” vs. „O să-ți spun între patru ochi ce s-a întâmplat”

Articol de - Publicat marti, 02 noiembrie 2021 08:31 / Actualizat marti, 02 noiembrie 2021 09:24

Ionel Dănciulescu, fost director tehnic la Dinamo, a avut un schimb de replici în direct cu Iuliu Mureșan, administratorul judiciar al echipei.

Fostul atacant al „câinilor” a fost dorit în această vară în „Ștefan cel Mare”, însă discuțiile nu s-au concretizat, iar Dinamo s-a orientat către Marius Niculae și Florin Răducioiu. Nici ei nu au dat curs ofertei primite.

Acum, Dănciulescu și Mureșan au avut un schimb de replici legat de situația de la Dinamo și de posibilitatea ca Danciu-gol să fi ajuns la echipă în vară potrivit. Actualul oficiail al „câinilor” spune că l-a vrut pe Dănciulescu, dar altcineva s-a opus venirii lui, digisport.ro.

Ionel Dănciulescu și Iuliu Mureșan, schimb de replici în direct

Iuliu Mureșan: „Ne lipsește o victorie, care să deblocheze situația. Eu sunt sigur că prezența unui fost mare jucător, o emblemă a lui Dinamo, cum sunt Răducioiu sau Danciu, ar fi benefică la echipă. I-ar ajuta foarte mult pe jucători cu experiența lui. Mie și lui Mircea Rednic ne-ar fi plăcut să vină Danciu.”
Ionel Dănciulescu: „Nu a fost nicio ofertă.”

Iuliu Mureșan: „Am avut o discuție telefonică cu el și una la Cupa DDB. Eu așteptam de la Danciu să-mi spună și după să discutăm.”
Ionel Dănciulescu: „Da, dar dacă dumneavoastră mă doreați, ar fi trebuit să avem o discuție... În fine, nu mai contează. Sunt lucruri care au trecut.”

Iuliu Mureșan: „Ți-ai dat seama că te doream.” 
Ionel Dănciulescu: „Da, da. Dinamo are nevoie de un om important lângă Mircea Rednic. Știu că dumneavoastră și Mihai Matei sunteți oameni oameni de birou. Acolo ai nevoie și de un om prezent zi de zi lângă jucători, lângă Mircea Rednic. Și el are nevoie de asta.”

Iuliu Mureșan: „Asta era și ideea. În prima săptămână la Dinamo, l-am sunat pe Danciu și i-am propus. Confirmi, nu?”
Ionel Dănciulescu: „Da, da.”
Iuliu Mureșan: „Eu m-am gândit înainte de a se gândi altcineva la acest lucru. Lui Danciu o să-i spun între patru ochi de ce n-a ieșit. Nu din cauza mea. Eu l-am vrut. Și-a dat seama. Eu l-am sunat și am vorbit cu el. Iar pe mine m-a impresionat la Cupa DDB cât de iubit e de dinamoviști. A fost ceva foarte frumos”

Ionuț Lupescu critică strategia clubului 

Într-un mesaj pe Facebook, Lupescu s-a luat de Nicolae Badea, cel care se implică la Dinamo, și a avut un discurs acid și la adresa staff-ului administrativ. 

„Am rămas surprins când administratorul judiciar a spus că nu există soluții și fonduri pentru aducerea câtorva foști dinamoviști emblematici în structura clubului. Din punctul meu de vedere, soluția este cât se poate de simplă: în locul celor trei care se pozau la începutul campionatului (domnul Zăvăleanu, domnul Mureșan și domnul Matei) ar trebui să fie Marius Niculae, Florin Răduciou și Ionel Dănciulescu, care toți ar dori să ajute Dinamo. Salariile s-ar transfera către cei trei băieți și, probabil, ar fi și mai mici. 

Am înțeles că acești băieți au și avut discuții cu «Guru», așa cum a fost numit Nicolae Badea de Răzvan Oprea, dar nu poți să te folosești de ei pentru a-i pune să fie bodyguarzi între antrenor și jucători! Trebuie să le dăm atribuții și responsabilități, să conducă clubul”, a reacționat Lupescu.

 Cei trei ex-dinamoviști au avut diverse discuții cu conducerea grupării luna trecută, dar niciuna dintre mutări nu s-a materializat.

VIDEO Ce a spus Rednic după Sepsi – Dinamo 4-1

Citește mai multe știti despre Dinamo: 

Sorescu NU se mai antrenează cu Dinamo! Prima reacție a clubului: „Vrem bani mulți pe el” » Ce spune Rednic

Torje, pus la zid: „N-are sânge în instalație! Dacă nu era Dinamo, unde juca?!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
valentindragobete
valentindragobete  •  02 Noiembrie 2021, 14:59

Problema nu este daca niste nenea ii vor pe unii sau pe altii, problema este ce cauta muresan la dinam ?!

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  02 Noiembrie 2021, 12:13

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează