FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PETROLUL, AZI, 19:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Îşi iau poet! » Steaua îşi creionează campania de achiziţii pentru sezonul viitor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 01 mai 2012 21:42

Victoraş Astafei e ultima ţintă de mercato din agenda lui MM Stoica. Fotbalistul de la Tîrgu Mureş are o mare pasiune: scrie poezii


Cu şase etape înaintea finalului de campionat şi la cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj, steliştii se gîndesc deja la marea revanşă din sezonul 2012-2013. Oficialii clubului din Ghencea promit să facă o nouă campanie de achiziţii furibundă, iar cel mai nou nume apărut pe lista managerului general Mihai Stoica este cel al lui Victoraş Astafei, de la FCM Tîrgu-Mureş!

"Nu-mi plac oamenii indolenţi"
Astafei poate evolua mijlocaş dreapta, stînga, dar şi în atac. Într-un campionat în care a jucat destul de puţin din cauza unei grave accidentări, Victoraş a reuşit trei goluri în 15 meciuri disputate. Interesantă e şi pasiunea fotbalistului de 24 de ani, una foarte rară printre oamenii din fotbalul românesc: el are un blog personal, www.astafeivictor.com, pe care postează multe dintre poeziile pe care chiar el le compune! "Cînd simt nevoia să scriu, scriu. Nu scriu lucruri despre fotbal, pentru că nu e mai important decît viaţa în sine. Nu-mi plac oamenii indolenţi şi plictisiţi de viaţă, care nu fac nimic să schimbe asta. Nu fac nimic, nu vor să audă nimic, să ştie nimic, pur şi simplu le e bine aşa", explică Astafei pe blogul său.

Nu a renunţat la Yazalde
Gigi Becali a anunţat la emisiunea Contraatac, de la GSP TV, că a găsit şi un atacant străin pe care-l va aduce la Steaua. Fotbalistul pe care MM insistă să-l transfere e portughezul Yazalde. Fostul internaţional de tineret a fost dorit şi vara trecută de Mihai Stoica, dar s-a renunţat atunci la el deoarece tocmai se operase la menisc. Yazalde, 23 de ani, aparţine de Sporting Braga, dar a fost împrumutat la Rio Ave, acolo unde a avut un sezon reuşit, cu 8 goluri marcate în 25 de partide.

"Mirela, iubita mea, este antonim cu orice îmi poate crea haos şi sinonim cu un zîmbet de «Te iubesc!», un sărut în care scîrţîitul dulce al buzelor urlă pur si simplu «Te iubesc!», privirile aruncate pe furiş unul altuia sînt doar declaraţii de dragoste-mirată, că ne avem, iar în final tot un «Te iubesc!»"
Victoraş Astafei, pe blogul personal

La un pas de tragedie
Astafei a fost în acest sezon victima celei mai teribile accidentări din Liga 1. Pe 9 septembrie, la partida dintre FCM Tîrgu-Mureş şi Astra, el s-a ciocnit violent de un adversar şi a suferit o fractură craniană. Mureşeanul a avut probleme grave, a făcut pareză pe partea dreaptă, nu a auzit cu urechea dreaptă şi nici nu putea închide sau deschide ochiul. Victoraş a revenit pe gazon după 5 luni şi de atunci el evoluează cu o cască de rugbyst, care să-l protejeze de eventualele lovituri la cap.

550.000 de euro este valoarea lui Astafei pe site-ul de specialitate transfermarkt.de, în timp ce Yazalde valorează 2,2 milioane de euro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (111)
liviuemil
liviuemil  •  02 Mai 2012, 19:50

Ba, da MM e dus cu pluta. Chiar pe ragalia aia de la Tg.Mures vrea s-o aduca? Asta o sa se intreaca in transferuri proaste cu Gigi!!!!

biancorossi
biancorossi  •  02 Mai 2012, 14:57
Postat de draki pe 02 Mai 2012, 14:27

omogenizarea e o uneltire satanica :)))))))))))))))))) ce fotbalist e ala care scrie poezii, el vrea gladiatori la steaua ca bourceanu

da, vrea fighteri...

biancorossi
biancorossi  •  02 Mai 2012, 14:56
Postat de draki pe 02 Mai 2012, 14:40

baaa mi-au sters comenturile in care il ridicam in slavi pe alpin :(

ce dovada mai vrei ca valah are dreptate...)))

Vezi toate comentariile (111)
Comentează