FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Mandorlini: "Şefii lui CFR au acţionat ca nişte hoţi şi trădători. Nu mai vreau în Liga I, nici la Steaua!"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 septembrie 2010 00:00

Fostul tehnician al lui CFR Cluj Andrea Mandorlini nu se arată surprins de hotărîrea conducătorilor din Gruia de a-l demite şi spune că nu este tentat să revină în Liga I.

"M-a anunţat preşedintele Mureşan. Cu patronul Arpad Paszkany n-am vorbit. Nu mă surprinde nimic din ceea ce s-a întâmplat. Plec cu valiza plină de victorii. Conducătorii de la CFR Cluj au acţionat ca nişte hoţi şi ca nişte trădători! Ăsta e modul lor de lucru, care este deja cunoscut.

În Italia există o vorbă: Gentlemenii se nasc, nu se formează! Dau deoparte ultimele două zile, pe care nu vreau să mi le amintesc. Nu se cunosc multe lucruri grave! Au existat în trecut probleme mari la echipă! Nu este nimic tentant pentru mine în fotbalul din România şi plec de aici doar cu părţile frumoase. Nu vreau nici la Craiova, nici la Steaua", a spus Mandorlini în EVZ

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
davidero
davidero  •  14 Septembrie 2010, 13:18

"Mi-a tras-o Paszkany" ,Dumnezeu mai stie ,poate astia erau cuplati de aia e suparat Mandolina,a divortat arpy de dosniku lui :)

alpin
alpin  •  14 Septembrie 2010, 13:00

Aha! Interviul e in "Excrementul Zilei"!!! Atunci e clar. E inventat!! Nu cred ca Mandorlini a putut declara asa ceva!!! Pupinbasistii de la "Excrementul" nu mai gasesc gaini care nasc pui vii sau minuni ale marinelului si s-au apucat sa inventeze subiecte despre fotbal!

ultrasulfcsb
ultrasulfcsb  •  14 Septembrie 2010, 12:58

pt gsp vedeti ca dispar litere din comentarii !

Vezi toate comentariile (27)
Comentează