FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

update Mititelu despre situația lui Compagno înainte de FCU Craiova - FCSB: „100.000 de euro sau nu joacă!”

Articol de - Publicat sambata, 08 iulie 2023 11:19 / Actualizat sambata, 08 iulie 2023 15:05

FCSB se pregătește de debutul în noul sezon din SuperLigă, iar Gigi Becali sper să-l convingă pe Adrian Mititelu să renunțe la clauza care nu-i permite atacantului italian Andrea Compagno (27 de ani) să joace împotriva oltenilor.

  • FCU Craiova - FCSB se joacă duminică, 16 iulie, de la 21:30, la Târgu Jiu. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Digi Sport, Prima Sport și Orange Sport

UPDATE Mititelu spune că Becali trebuie să-i dea 100.000 de euro ca să-l folosească pe Compagno

„Transferul lui Compagno e clar: 1,5 milioane de euro, 10% dintr-un viitor transfer și 100.000 de euro la fiecare meci cu noi. Nu am avut nicio discuție cu Gigi Becali, nici nu urmează să avem. Nici dânsul n-a solicitat ceva vreodată, pentru că lucrurile sunt clare. 

Când Compagno a fost transferat a avut un preț, iar în acest preț intră mai multe componente. Suma fixă, procentul din viitorul transfer, plus această clauză. 

Singurul care decide dacă joacă sau nu Compagno este Gigi Becali. Când am vândut un jucător de nivelul lui Compagno am avut grijă să încasez ceva dacă este să mă lupt cu el”, a  spus Mititelu pentru GSP.ro.

Știrea inițială:

Andrea Compagno e blocat în FCU Craiova - FCSB de clauza pusă de Adrian Mititelu

În afara lui Octavian Popescu, suspendat, FCSB mai are un absent pentru prima etapă, pe Andrea Compagno

În momentul în care Becali l-a cumpărat pe italian de la FCU Craiova, el și Becali au convenit ca atacantul să nu evolueze deloc împotriva fostei lui echipe, pe toată durata contractului pe care-l va avea cu FCSB. 

Acordul semnat în vara anului trecut e valabil cinci ani, ceea ce-l îngrijorează pe italian. 

„Nu mi se pare normal să nu pot juca! Sper să se rezolve cumva”, a spus Compagno într-un interviu din Gazetă. 

Becali și Mititelu au mai discutat despre subiect în ultima vreme și, conform unor surse, proprietarul lui FCU ar fi dispus să renunţe la clauza care-l scapă de cel mai bun marcator al adversarilor. 

Cum ar putea arăta FCSB cu FCU Craiova

În locul lui Andrea Compagno, dacă italianul a fi nevoit să stea pe bară, va intra David Miculescu.

Extrema adusă în vara lui 2022 de la UTA, pentru 1,7 milioane de euro, este pariul lui Gigi Becali pentru postul de atacant central în sezonul viitor. 

„Nu mai iau atacant, pentru că îl avem pe David Miculescu. Toți spun că a crescut foarte mult, lovește bine mingea, are inteligență, are forță, are viteză, deci are toate ingredientele. Așa că nu are rost să transfer alt atacant. Pentru ce?”, a spus recent Gigi Becali.

Echipa probabilă FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Haruț, Radunovic - Djokovic, Șut, Olaru - Al. Băluță, Miculescu, F. Coman

Cum ar putea arăta FCU Craiova cu FCSB

R. Popa - Negru, Paramatti, Henriques, Mascarenhas - Dr. Albu, Vl. Achim, Van Durmen - Baeten, Chițu, Bahassa

VIDEO FCSB a revenit în țară din cantonamentul din Olanda

Citește și: 

Interes masiv pentru FCU Craiova - FCSB » Câte bilete au fost vândute cu 9 zile înaintea meciului

Mihai Stoica a „erupt” la TV! S-a dezlănțuit la auzul unei întrebări: „Umilitor, sunt contrariat! O sfidare a bunului simț!”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (30)
viktorrush
viktorrush  •  09 Iulie 2023, 12:05
Postat de zetanu pe 09 Iulie 2023, 04:46

fcsb sau fcsb berceni, steaua e in liga 2. sa vorbesti de altii ca s-au desfiintat cand tu existi din 2003…minte de bercenar simpson.

pai rapid chiar s-a desfiintat definitivi si irevocabil in 2016. unde a jucat rapid ins ezonul 2016-2017? exact. Steaua este tot in liga 1 din 1947 si nu a retrogradat niciodata.singura echipa din istoria ligi 1 care nu a retrogradat niciodata.

zetanu
zetanu  •  09 Iulie 2023, 04:46
Postat de viktorrush pe 08 Iulie 2023, 17:34

pai tot timpul au fost aprinse pana in ultima etapa. ce,doar noi nu suntem vitan barzesti sa jucam in ligile inferioare si sa pierdem 10-0 cu rivalii. sau nu suntem rapid sa ne fii desfiintat definitivgi si irevocabhil in 2016., nu a mai calcat picior de rapidist pe gsp vreo 5 ani dupa ce s-au desfiintat. acum intra tipi ca tine care au tinut cu rapid cat existau dar acum sunt doar anti Steaua din liga 1. imi este mila de tine.

fcsb sau fcsb berceni, steaua e in liga 2. sa vorbesti de altii ca s-au desfiintat cand tu existi din 2003…minte de bercenar simpson.

cuba.
cuba.  •  08 Iulie 2023, 21:01
Postat de viktorrush pe 08 Iulie 2023, 12:38

culmea este ca,clona csu este vasalul lui becali,tinand cont ca in momentele care conetaza a pierdut cu brio cu Steaua din liga 1. universitatea craiova a batut pe Steaua din liga de cateva ori cand a contat in ultimi 50 de ani. dar clona csu la fix 10 ani de la existenta a pierdut mai tot timpul cand a contat/.

Abdolut corect!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează