FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GLORIA 2-0

Pădureanu: "Jucăm prost, n-avem rezultate. Cred că renunţăm la Reghe, poate vine Nae Manea" ;)

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 octombrie 2010 00:00

Preşedintele Gloriei, Jean Pădureanu, spune că se gîndeşte serios la demiterea lui Laurenţiu Reghecampf după rezultatele proaste din acest start de sezon.

"Am jucat rău, prima repriză a fost cea mai slabă a noastră din campionat. Deocamdată, nu am vorbit de schimbarea antrenorului. Aşteptăm următoarele ore, următoarele zile, să vedem ce se întîmplă. Cînd jucăm bine pierdem, cînd jucăm rău, pierdem.

Cred că renunţăm la Reghecampf, Nae Manea e o variantă. Nu avem rezultate şi jucăm slab. Nu regret că nu l-am vîndut pe Moraes, ne va ajuta să scăpăm de retrogradare", a comentat Jean Pădureanu la Fanatik Show, pe Digisport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
ariel12
ariel12  •  23 Octombrie 2010, 09:39

Cand incepi partida cu Keita, De Pina, Bruno Moraes si Achim, mai ai sperante sa bati Dinamo? Sa nu mai spunem ca pe banca astepta si Mandea!

alexrapan
alexrapan  •  23 Octombrie 2010, 00:33

Cu lotul asta si cu un atrenor cu experienta si atitudine se poate face o echipa bunicica, cu conditia sa puna biciu pe ei, sa-i moblizeze si sa-i aseze corect in teren.

alexrapan
alexrapan  •  23 Octombrie 2010, 00:32

Cu lotul asta si un antrenor cu etitudine si experienta se poate face o echipa bunicica, cu conditia sa puna biciu pe ei, sa-i moblizeze si sa-i aseze corect in teren

Vezi toate comentariile (7)
Comentează