GSP SPECIAL  »  EVENIMENT  »  CUTREMUR DEVASTATOR ÎN JAPONIA

Takayuki: "Mă uit la televizor şi sînt şocat de acest cutremur! Nu-mi vine să cred!"

Articol de - Publicat vineri, 11 martie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 11 martie 2011 12:25

Mijlocaşul Astrei, Takayuki Sato (24 de ani), e în stare de şoc după ce a văzut ravagiile pe care le-a provocat cutremurul din Japonia de 8,9 pe scara Richter, care a avut loc în această dimineaţă. Japonezul spune că, din fericire, familia sa nu a fost afectată şi că nu are motive să plece acasă.


"Mă uit la imagini şi nu-mi vine să cred, sînt şocat de ceea ce văd! Cutremurele sînt destul de frecvente la noi, dar de fiecare dată rămîi impresionat cînd vezi cît de neputincioşi sîntem noi, oamenii, în faţa forţei naturii. Soţia e cu mine în România, dar am încercat să iau legătura cu familia mea, însă n-am reuşit. Totuşi, am vorbit cu cineva din oraşul meu, Nagoya, şi mi-a zis că la ei nu s-a simţit atît de tare. Sînt siguri că rudele mele sînt în regulă, le-am dat un sms şi aştept să-mi răspundă. Sînt puţin îngrijorat pentru că am cîţiva prieteni în nordul Japoniei, acolo unde cutremurul s-a resimţit cel mai bine. Oricum, nu voi pleca acasă, n-am de ce. Rămîn să joc şi îmi doresc şi mai tare să cîştigăm cu CFR", a spus Takayuki pentru gsp.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
callromania.ro
callromania.ro  •  11 Martie 2011, 11:28

in timp pe oamenii aia mor in japonia. rechinii financiari de peste tot speculeaza la burse cu moneda si companiile japoneze. fac bani de pe urma dezastrului si mortilor din japonia. stop trading death for money you fucking bastards!

robertstefan
robertstefan  •  11 Martie 2011, 10:36

Ajuta Doamne poporul japonez in acest clipe grele, odihneasca-se-n pace cei decedati!

baias.sorin
baias.sorin  •  11 Martie 2011, 10:36

Incredibil ce se intimpla.Asa ceva vezi doar in filme.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează