FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ultimele informații din „cazanul încins” de la Dinamo: „Există o singură variantă. Cortacero trebuie să le dea lor clubul”

Nimeni nu mai crede în Pablo Cortacero
Nimeni nu mai crede în Pablo Cortacero

Articol de GSP - Publicat marti, 15 decembrie 2020 11:17 / Actualizat marti, 15 decembrie 2020 13:09

Radu Birlică, directorul de marketing al celor de la Dinamo, a intervenit în această dimineață la TV și a vorbit despre situația actuală din „Ștefan cel Mare”. Lăsați de izbeliște de Pablo Cortacero, roș-albii sunt într-o continuă goană după fonduri. 

Birlică așteaptă cu înflăcărare ședința de pe 21 decembrie, cea în care Cortacero ar trebui să înainteze propunerea de mărire de capital. Totuși, oficialul e conștient că acest lucru nu se va materializa, astfel că așteaptă ca suporterii să preia puterea la Dinamo. 

„Diminețile noastre sunt din ce în ce mai grele și palpitante. E o comedie. Am așteptat banii promiși, am tot primit SMS-uri că vor veni, dar încă n-au sosit. Când am venit în club, mi-au spus că au nevoie de niște camere de hotel și de niște mașini. Am rezolvat într-un timp record. 

Acum, sunt în discuții avansate cu un sponsor din Turcia, sper să se rezolve cât mai repede și acest lucru. Spre surprinderea tuturor, Dinamo atrage în continuare”, a spus Birlică, la Pro X. 

Radu Birlică, director de marketing Dinamo: „Cortacero să dea acțiunile suporterilor”

„Există o ședință pe 21 decembrie. Acționarul majoritar a transmis că vrea să facă o majorare de capital de 5 milioane de euro. Dacă nu vine cu banii, dânsul ar trebui să dea acțiunile suporterilor sau să existe o cale de negociere cu aceștia. Dacă va veni cu banii, asta e altă discuție. Eu nu mai cred. Deci, există o singură variantă: cedarea acțiunilor suporterilor, iar apoi găsirea unor oameni de afaceri ”, a declarat Radu Birlică, potrivit sursei citate.  

Din ce știu, Cortacero a investit până acum în jur de 500.000 de euro. Banii s-au dus către cheltuielile curente ale clubului, către foști angajați - Radu Birlică 

VIDEO Ionel Dănciulescu, despre dezastrul de la Dinamo: „Nu văd nicio soluție. Situația e dramatică!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Își iau clubul înapoi » Ei sunt noii lideri de la Dinamo, după dispariția spaniolilor din conducere + cine e următorul pe lista neagră

DINAMO. Prima reacție a noului om cu banii din Ștefan cel Mare: „Pe scurt, asta e situaț

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (18)
creeperno
creeperno  •  15 Decembrie 2020, 22:38

Pe 21 vin banii stati linistiti

88gore88
88gore88  •  15 Decembrie 2020, 20:55
Postat de adi_stelistul pe 15 Decembrie 2020, 13:30

Si mai e ceva: trebuia sa primeasca o transa de bani in octombrie, a acceptat amanarea in decembrie, sigur n-o ia nici acum, dar nu se agita.... Incredibil de intelegator cu un debitor, totusi, caruia i-a dat o afacere si despre care toate datele (publice!) arata ca nu va rambursa nimic. Nu era normal sa se agite?

Corect, Negoiță este suspect de tăcut și cumintel...

mda....
mda....  •  15 Decembrie 2020, 18:13
Postat de polistul68 pe 15 Decembrie 2020, 13:34

In Timisoara circula o gluma....intrebare...Cand va fi iubita dinamo la Timisoara ? ..raspuns....cand se va desfiinta...Dumnezeu nu bate cu bata....pentru nenorociriile care le-ati facut , in toata istoria voastra....acuma vine vremea decontului....

Stii ce făcea cavalerul teuton cand pleca la lupta,nu?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează