FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

OFICIAL Valentin Țicu a semnat! Contract până în 2026 pentru fotbalistul ajuns și la echipa națională

Valentin Țicu a reprezentat România la Europeanul din această vară / foto: GSP
Valentin Țicu a reprezentat România la Europeanul din această vară / foto: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 13 septembrie 2023 19:07 / Actualizat joi, 14 septembrie 2023 19:57

Valentin Țicu, 22 de ani, fundașul stânga al celor de la Petrolul, și-a prelungit contractul cu „găzarii” până în 2026. Formația antrenată de Florin Pîrvu a făcut anunțul în cursul zilei de miercuri.

Mișcare importantă reușită de Petrolul: „lupii” galbeni l-au convins pe unul dintre cei mai importanți jucători din lot să continue pe „Ilie Oană” până în 2026. Valentin Țicu, fotbalist cotat la 800.000 de euro de Transfermarkt, a semnat un nou contract cu prahovenii, valabil până în 2026.

Valentin Țicu a semnat prelungirea cu Petrolul!

„Căpitanul echipei și-a prelungit contractul cu Petrolul Ploiești până în 2026!  Crescut în Academia Petrolului Ploiești, Valentin Țicu a debutat pentru echipa mare în Liga a 3-a, parcurgând toate etapele spre revenirea în primul eșalon. 

Valentin este aproape de a atinge 150 de prezențe în haita «lupilor galbeni», 46 dintre acestea fiind la nivelul Superligii României, iar din sezonul 2021-2022 este căpitanul echipei. 

Valentin Țicu a semnat! Contract până în 2026 pentru fotbalistul ajuns și la echipa națională
Valentin Țicu / Sursă foto: GSP

Evoluțiile bune l-au propulsat către loturile naționale, fiind unul dintre cei mai importanți fotbaliști la Campionatul European U21 din vara acestui an, iar ulterior a fost convocat la prima reprezentativă a României, în deplasarea din Elveția. Mult succes, Valentin Țicu!”, au transmis „găzarii”, prin intermediul unui comunicat de presă. 

Sunt foarte fericit să îmi continui aventura alături de echipa mea de suflet! Prin semnarea acestui contract, confirmăm angajamentul nostru față de succesul comun.

- Valentin Țicu, fundaș Petrolul

Marius Șumudică, în vară: „Îmi place Țicu, ar trebui să facă pasul și să plece de la Petrolul”

În vară, Valentin Țicu era sfătuit de Marius Șumudică să plece cât mai repede de la Petrolul. Tehnicianul fusese impresionat de prestația apărătorului de bandă de la EURO U21.

„Mie îmi place Țicu, îmi place băiatul ăsta, fundașul stânga, cred că ar trebui să facă pasul și să plece de la Petrolul, să încerce să urce mai sus”, spunea Șumudică, la Digi Sport.

VIDEO Ce s-a schimbat la Petrolul după plecarea lui Budescu? Ce spune antrenorul Florin Pîrvu: „E o coincidență”

Citește și alte știri de actualitate:

VIDEO Florin Pîrvu a dezvăluit culisele plecării lui Constantin Budescu de la Petrolul: „Nu l-am dat eu afară! E o coincidență că echipa a început să aibă rezultate după plecarea lui”

Viața de crainic de stadion, episodul 2 » Mircea Baganagiu este profesor de limba franceză și crainicul Petrolului: „Fiecare primește un dar de la Dumnezeu și e de datoria noastră să-l împărtășim”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close