FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Viorel Moldovan, reacție acidă la adresa fotbalului românesc: „Cine suntem noi în momentul de faţă?”

Viorel Moldovan
Viorel Moldovan

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 august 2021 09:14 / Actualizat vineri, 20 august 2021 10:35

Viorel Moldovan, fost internațional și ultima dată antrenor la Petrolul Ploiești, a criticat dur fotbalul românesc și a explicat de ce jucătorii noștri sunt supraestimați. Moldovan  a mai dezvăluit că nu ar plăti mai mult de 4 milioane pentru un fotbalist român.

„Cine suntem noi în momentul de faţă? Păi, nu suntem. Păi, şi atunci, ce pretenţii să ai? Ce pretenţii? Din moment ce tu nu îţi laşi jucatorii să meargă la Olimpiadă, că eşti angrenat în cupe europene. Ce ai făcut în cupele europene? Mare lucru nu ai făcut. Bravo pentru Hagi care şi-a lăsat toţi jucătorii să participe. 

Şi înainte au fost probleme pentru că cei care au fost în trecut au trăit pe spatele acestei Generaţii de Aur. De ce să dau 13 milioane, ce-a făcut Man ca să dau 12 milioane, ce-a făcut Mihăilă ca să dau 12 milioane, au talent, da, îmi plac şi mie. Îmi plac, sunt jucători în devenire. 

Dau pe Man 12 milioane, dar din România, mai mult de 4 milioane nu aş da pe un jucator. Pentru că România este cum este şi ce fac afară? A, îmi confirmă afară şi se impune, joacă, atunci e cu totul altceva”.

Moldovan critică folozofia lui Mirel Rădoi de la națională

Nici stilul ofensiv abordat de către Mirel Rădoi la echipa națională nu a rămas necriticat. Subtil, Viorel Moldovan i-a transmis selecționerului că România nu este genul de echipă care trebuie să atace.

„Noi n-am atacat pe nimeni, de cand e Romania, ca ADN, ca natiune, am fost noi un popor de cuceritori? Să facem colonii, să cucerim lumea? Noi am fost paşnici, am stat, am aşteptat în banca noastră, ne-am apărat şi exploatam contrele”, a spus Moldovan la Telekom Sport.

Viorel Moldovan: „Anghel Iordănescu era un antrenor așa cum trebuie, cel mai bun cu care am lucrat”

Citește alte știri despre fotbalul românesc

„Îmi doresc ca Șumi să fie mai bun ca mine, iar eu să câștig la Cluj peste două etape” » Edi Iordănescu, reacție de ultim moment în disputa provocată de Porumboiu

„Fac Glovo ca să nu îi mai cer bani mamei” » Mărturia sinceră a puștiului care a eliminat Steaua din Cupă: „Foamea te face să-ți dorești să reușești în viață”

Citește și:

Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
Campionate
Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională
Superliga
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională
Este oficial! Se introduce cartonașul roz în fotbal » Va fi folosit în premieră la Copa America
Campionate
Este oficial! Se introduce cartonașul roz în fotbal » Va fi folosit în premieră la Copa America

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (26)
137729076992236
Conache Pavel  •  21 August 2021, 05:43

Ma mir ca viorel moldovan are tupeul sa vorbeasca, asa cum m-am mirat cand a fost numit antrenor secund la nationala RO; de ce ma mir ? ...pentru ca dupa sfertul de finala Steaua- Rapid din cupa UEFA cu lacrimi in ochi a declarat "....RO o tara de c.... " chiar toata lumea a uitat acea declaratie ?

2085741494775707
Leaua Florentin-aurel  •  20 August 2021, 18:02

IN MATERIE DE FOTBAL SUNTEM UN ZERO BARAT. NOI NU AVEM ECHIPE DE FOTBAL CARE SĂ JOACE MECIURI DE MARE IMPORTANȚĂ. NU MAI ESTE FOTBALUL ROMÂNESC DE CÂND AM JUCAT FINALA CUPEI CAMPIONILOR EUROPENI CU BARCELONA,LA CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL DIN S.U.A CÂND AM FOST LA UN PAS DE SEMIFINALE ȘI POATE CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU JUCAM FINALA MICĂ DACĂ IN SFERTURILE DE FINALA NU ERAM ELIMINAȚI DE SUEDIA. ACUM CEI CARE CHIPURILE SUNT FOTBALIȘTI CUM SE MISCA UN PIC MAI BINE CUM SUNT VANDUTI LA CLUBURI DIN AFARA ȚĂRII.

sibelius
sibelius  •  20 August 2021, 14:45
Postat de 1ianuarie pe 20 August 2021, 13:30

Juniorii sunt la sapă sau la coasă,iar ăia nepricepuți sunt aduși de tăticu și mămica de mânuță cu bani grei dați la antrenori de două parale. E o realitate care durează de foarte mult timp,iar sfinții din fruntea FRF își doresc din *** bici pe banu’ oamenilor!

Banu caror oameni? Cand o sa fie macar 10 echipe din 12 echipe din 16 din liga I cu minim 7-8 tituari din tara nu din liga a IV-a din Portugalia/Franta si mai nou Belgia putem spera sa avem echipe competitive. Intre timp o sa continuam sa bagam bani in buzunarul impresarilor si o sa tinem vreo doua nationale de handbal feminim(din alte tari, normal) pe banii primariilor din "Liga florilor". Multi bani, zero performante.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează