FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

OFICIAL Transferul #7 al verii la FC Argeș: piteștenii și-au luat mijlocaș de la Farul

Patrick Dulcea, în albastru / Sursă foto: Facebook@ FC Farul +7   FOTO
Patrick Dulcea, în albastru / Sursă foto: Facebook@ FC Farul

Articol de - Publicat marti, 27 iunie 2023 20:13 / Actualizat marti, 27 iunie 2023 20:19

FC Argeș a perfectat cel de-al șaptelea transfer al verii, după ce mai bifase alte șase mutări săptămâna trecută. Piteștenii au bătut palma cu mijlocașul Patrick Dulcea, un internațional U18 care vine sub formă de împrumut de la Farul. În vârstă de 18 ani, acesta e fiul lui Adrian Dulcea, fost atacant în Liga 1 și actualul selecționer al naționalei U18.

Întorși la „matineu” după trei sezoane pe prima scenă, alb-violeții sunt printre cei mai activi pe piața transferurilor din întreaga ligă secundă, un indiciu că în Trivale se țintește revenirea imediată în Superligă.

Echipa s-a restructurat serios după „barajul” de coșmar cu Dinamo: pe lângă înlocuirea lui Vintilă cu Alexandru Pelici, au plecat peste 15 nume din vechiul lot, în locul acestora venind deocamdată șase jucatori. 

Mihai Eșanu a semnat în Liga 1! Anunțul clubului și primul mesaj al portarului după ce a fost prezentat
TRANSFER
Mihai Eșanu a semnat în Liga 1! Anunțul clubului și primul mesaj al portarului după ce a fost prezentat

FC Argeș a rezolvat transferul lui Patrick Dulcea

Mutarea #7 a verii e a devenit oficială marți seara. FC Argeș s-a înțeles cu Farul pentru un împrumut al lui Patrick Dulcea de Farul. În ultimii ani, acesta a fost „decarul” de la echipa U17 a Farului, dar n-a apucat să debuteze încă la prima echipă a lui Hagi. 

Prezentare Patrick Dulcea

Pasiunea pentru ⚪️🟣 e în familie! Bine ai venit Jr. 💣💣

Publicată de Fotbal Club Arges Pitesti pe Marţi, 27 iunie 2023

Dulcea jr., care evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv, a fost unul dintre liderii generației sale de la juniorii Farului, iar în 2022 a cucerit alături de „marinari” Cupa și Supercupa României la respectiva categorie de vârstă. GSP.ro a relatat povestea acestuia vara trecută.

Fiul unui fost atacant din Liga 1, următorul pariu al lui Hagi la Farul?! „E «decar», arată bine! Are calități și perspective mai mari decât am avut eu”
FARUL
Fiul unui fost atacant din Liga 1, următorul pariu al lui Hagi la Farul?! „E «decar», arată bine! Are calități și perspective mai mari decât am avut eu”

FOTO / Imagini cu Patrick Dulcea în acțiune

Patrick Dulcea / Sursă foto: farulconstanta.com
Patrick Dulcea / Sursă foto: farulconstanta.com
Patrick Dulcea / Sursă foto: farulconstanta.com
Patrick Dulcea / Sursă foto: farulconstanta.com
Patrick Dulcea / Sursă foto: farulconstanta.com
+3 FOTO

Adrian Dulcea, nume cunoscut în prima ligă

Adrian Dulcea, fost atacant la FC Argeș, Gloria Bistrița, Gyor, CFR Cluj sau Jiul Petroșani, a strâns 10 goluri în 79 de apariții în prima ligă. A făcut parte din lotul piteștenilor în sezonul 2008-2009, la finalul căruia formația alb-violetă a fost retrogradată în „B” în urma dosarului „Mită pentru Arbitri”, caz de corupție provocat de Cornel Penescu, patronul de la acea vreme.

Transferul #7 al verii la FC Argeș: piteștenii și-au luat mijlocaș de la Farul
Adrian Dulcea, într-un duel cu Cosmin Moți / Sursă foto: Arhivă GSP

Dulcea a fost extrem de apreciat în cei cinci ani petrecuți la Pitești și a rămas unul dintre preferații suporterilor din istoria recentă a echipei. El a și antrenat-o pe FC Argeș în perioada în care echipa se reinventa după faliment. Unul dintre momentele de vârf din cariera fostului atacant a fost reprezentat de o „dublă” reușită în poarta lui Dinamo, într-un meci de pomină câștigat de piteșteni cu 5-2 în fața „câinilor”.

În prezent, Dulcea e selecționerul naționalei U18, după ce în ultimii ani o antrenase pe Unirea Bascov, o formație argeșeană din cel de-al treilea eșalon.

La Pitești veniseră deja alți șase jucători

FC Argeș anunțase șase transferuri la mijlocul săptămânii trecute:

Atacantul Valentin Buhăcianu (29 de ani), fundașul central Adrian Scarlatache (36 de ani) și mijlocașul ofensiv Florian Haită (21 de ani) au fost primii care au semnat cu piteștenii. Ulterior, au devenit oficiale mutările altor trei mijlocași: Cristian Balgiu, 28 de ani, ultima oară la CSA Steaua, Ionuț Rădescu (28 de ani), precum și Andrei Panait, ultimii doi veniți de la Mioveni.

Oriunde am antrenat, scopul meu principal a fost să formez un grup unit și să îi fac pe jucători să pună pe primul loc obiectivul grupului. Obiectivul meu este promovarea echipei în Superligă, acolo unde este locul lui Argeșului. Fie că e vorba de jucători, staff, conducere sau suporteri, cu toții trebuie să ne gândim doar la promovare.

 - Alexandru Pelici, antrenor FC Argeș

VIDEO Matchday experience, episodul 8 » Stadionul lui FC Argeș primește cu greu notă de trecere

Citește și alte știri din Liga 2:

EXCLUSIV Pus pe lista neagră de club, chemat înapoi la presiunea suporterilor! Contract nou pentru cel mai vechi jucător din echipă

Primele transferuri ale lui Andrei Prepeliță la noua echipă: a adus doi fotbalilști obișnuiți cu Superliga în ultimele sezoane

A rămas în „B” » Cu cine a semnat Cristian Balgiu, stelistul care s-a contrat cu Ahmed Bani: „Sperăm să reușească asta și cu noi”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (2)
DRAGOSION
DRAGOSION  •  28 Iunie 2023, 14:48

Il recomanda doar " sforile" de la frf ale tatalui , nimic mai mult ! El este jucatorul Farului nicidecum al lui FC Arges precum a vrut sa ni se "bage pe gat" . Cum a ajuns la frf si cum de si-a "selectionat " fiul la u18 nu este un secret pentru nimeni . Ajuns de la Unirea Bascov liga a 3-a direct selectioner la Romania u18 cu " vant din pupa " .

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  28 Iunie 2023, 00:30

Sa speram ca asa eate si ca este un fotbalist talentat. Sa speram ca nu e adus doar prin prisma nostalgiei dupa Dulcea senior (care oricum, sa fim seriosi, nici el n-a fost vreun Mutu sau vreun Barbu, nici macar vreun Neaga sau vreun Mara, dar oricum a fost un fotbalist decent), sau a eventualelor relatii ale acestuia cu oamenii din club. Imi da sperante faptul ca acest copil a fost la juniorii Farului, fiindca despre Hagi se pot spune multe dar nu ca nu ar avea ochi pentru selectia fotbalistilor talentati.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează