FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ANDORRA 4-0

Edi Iordănescu, replică după atacul lui Mihai Stoica » Managerul FCSB a răbufnit: „Chiar nu ai bărbăție? Nu îmi place să fiu luat de prost”

Articol de , - Publicat luni, 16 octombrie 2023 00:40 / Actualizat luni, 16 octombrie 2023 11:34

La finalul partidei România - Andorra 4-0, din preliminariile EURO 2024, Edi Iordănescu a explicat ce s-a întâmplat cu Darius Olaru (25 de ani).

Înainte de startul partidei de pe Arena Națională, Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a avut o reacție dură la adresa lui Edi Iordănescu, după ce Darius Olaru a fost lăsat în afara lotului.

Calcule pentru calificarea României la EURO 2024 » Două certitudini după victoria la scor cu Andorra și șocul din Elveția - Belarus
România - Andorra 4-0
Calcule pentru calificarea României la EURO 2024 » Două certitudini după victoria la scor cu Andorra și șocul din Elveția - Belarus

Edi Iordănescu, replică după atacul lui Mihai Stoica

După meci, Edi Iordănescu a fost întrebat despre ce s-a întâmplat în cazul mijlocașului de la FCSB.

„Olaru a călcat strâmb la antrenament. Am discutat și cu staff-ul de la FCSB. A fost în contact continuu cu noi, cu staff-ul medical, a fost sub observație. Am considerat că e foarte important ca el să aibă ultimul cuvânt. 

Din toate discuțiile cu staff-ul medical, nu erau riscuri majore. Dar atât timp cât nu a fost sută la sută, am preferat să nu riscăm nimic, nici cu el, dar nici cu echipa. A fost o teamă a lui. A fost o reținere. Oli va fi bine în curând. 

Niciodată nu voi face ceva ce știu că pune un jucător la risc. Avem un staff medical de top și mereu dialogăm. E un triunghi între noi, staff medical și jucător, atunci când cineva are probleme. Fiți sigur că nu vom risca nimic”, a spus Edi Iordănescu la PrimaSport.

MM Stoica a răbufnit: „Nu îmi place să mă ia de prost”

Mihai Stoica a urmărit declarațiile lui Edi Iordănescu și a avut o reacție dură.

„Nu știu cât e de adevărat. El vorbște de comunicare, de ce triunghi e între el și staff... Triunghiul Bermudelor, poate. Aștept și eu acum. Poate doctorul nostru mi-a ascuns. Poate avea informare de la FRF și a uitat să-mi spună. E posibil și asta, dar eu nu cred că s-a întâmplat așa ceva. Să o mai taie Edi pe asta cu comunicarea..

Sunt foarte deranjat. Nu îmi place să mă ia de prost. Băi, frate, ai vrut să-l trimiți în tribună? Foarte bine. Dar de ce să inventezi asta? Chiar nu ai bărbăție? Îl trimiți în tribună? Foarte bine. Nu-l mai chemi? Bine. Îl chemi și e titular? Foarte bine. Dar ce înseamnă asta?

Spune că nu a existat niciun risc, dar Olaru nu a vrut să joace. Deci, Darius Dumitru Olaru, că așa îl cheamă, a zis «Eu vreau în tribună. Mister, am o jenă. Nu e nimic, dar vreau în tribună». Așa se traduce... ”, a spus MM Stoica.

VIDEO Toate reacțiile după România - Andorra au fost la GSP LIVE

Citește și: 

Edi Iordănescu a remarcat 3 „tricolori” după victoria cu Andorra: „Suntem la cu totul alt nivel față de Liga Națiunilor, dar sub ce vreau eu”

Editorial Ioanițoaia: „Victorie logică. Grupa preliminară I trăiește sub un mare semn de întrebare”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (19)
muzica
muzica  •  16 Octombrie 2023, 15:25

Acest razboi Iordanescu impotriva Becali,MM,duce la asemenea PROBLEME ptr Nationala,exact acum cand am ajuns pe orimul loc si cu sanse REALE de amerge la Euro !Totusi,Iordanescu l-a utilizat in aceste preliminare,f.putin ...si din postura de REZERVA !Oli,fiind declarat de toti specialistii ,CA CEL MAI BUN JUCATOR ROMAN ACTUAL !In schimb,il convoaca pe Camora (37 ani),iar Birligea este chiar titular !(ambii de la CFR !) ,el fiind cel mai slab tricolor!Un iz de razbunare contra lui Becali,este totusi EVIDENT !Totusi,o renuntare a lui Oli la Nationala,ar fi O MARE PROSTIE !!

befree
befree  •  16 Octombrie 2023, 13:56

Iti scrie Udrea o epistola imediat. Nu se poate sa fii luat de prost, cand tu chiar esti prost.

Cormiz
Cormiz  •  16 Octombrie 2023, 11:38

Se dau de ceasul morții și domnul Stoica și domnul Becali ca i-a ieșit lui Edy fără Olaru și parțial cu Coman. Acum s-a dovedit ca criticile de după meciul cu Belarus au fost exagerate.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează