GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Brentford și Fulham sunt despărțite de 9 kilometri, dar drumul până în Premier League durează cel puțin 90 de minute! Tu pe cine pariezi?

Articol de - Publicat marti, 04 august 2020 16:19 / Actualizat marti, 04 august 2020 16:20

de Gigi Stancu, Superbet

Finala play-off-ului pentru promovarea în Premier League și-a câștigat deja renumele de cel mai scump meci din lume. Asta pentru că învingătoarea va primi, pe lângă biletul spre prima scenă a fotbalului britanic, și o sumă colosală de bani, care va ajunge anul acesta la peste 150 de milioane de euro. Pentru acest pot se bat în această seară, pe Wembley, Brentford și Fulham, locurile 2 și 3 din zezonul regulat al Championship. 

Deschide cont conline la Superbet și pariază pe un meci de milioane, mereu spectaculos și cu rezultate surprinzătoare în trecut!

Brentford și Fulham se cunosc din cartier

Meciul din acest an este unul cu atât mai special, cu cât Brentford și Fulham sunt vecine apropiate în arcul central al Londrei. Între Griffin Park și Craven Cottage, stadioanele celor două echipe, e o distanță de puțin sub 9 kilometri, pe care o parcurgi cu mașina în aproximativ 15 minute. Meciul din această seară se va juca însă 12 kilometri mai spre nord, pe legendarul Wembley, adică undeva tot în cartier. Din păcate, cu porțile închise, mai ales dacă luăm în considerare că această finală nu s-a jucat vreodată cu sub 80.000 de spectatori în tribune. 

Brentford atacă prima promovare în Premier League

Brentford este pentru Fulham surioara mai mică, pe care nu vrei s-o iei cu tine când ieși în oraș, dar care se agață ca scaiul și nu prea ai ce să-i faci. Mai ales că părinții nu sunt acasă și te obligă regulamentul intern! Alăturarea fizică nu a dus însă la dragoste reciprocă, ba dimpotrivă. Brentford, echipă de divizii 3 sau 4 cam toată istoria ei, și-a luat-o în cap în 2014, când a promovat în Championship. Nimeni nu și-a făcut nopți albe cu gândul la această trupă, sortită aparent să facă naveta între ligile 2, 3 și 4. Ei bine, n-a fost așa! 

Brentford a fost încă din start o pretendentă la promovarea în Premier League, iar chiar în primul an a prins un loc 5 și a jucat în play-off. Middlesbrough a fost atunci prea tare și a eliminat-o cu două victorii, dar acum roata s-a inversat. Brentford, niciodată în prima ligă, putea promova chiar direct, dar a comis-o grav în ultimele două runde și a ajuns în play-off. A trecut de Swansea cu 3-1 acasă, după ce pierduse cu 1-0 în Țara Galilor, și e la un pas de un obiectiv la care nici Thomas Frank și băieții lui nu visau la startul sezonului: să fie favoriți în această mare finală de pe Wembley.

Descarcă aplicația Superbet de pe SuperbetMobile.ro și pariază live, de oriunde te afli, pe cel mai tare meci al sezonului din Championship!

Fulham vrea să se întoarcă rapid în prima ligă

Fulham abordează această mare finală de pe cu totul alt picior. Echipa lui Scott Parker are experiență deplină, și-a păstrat mare parte din lotul cu care a retrogradat anul trecut, tocmai pentru a ataca promovarea imediată. Din păcate, golgheterul său din ultimii doi ani, sârbul Aleksandar Mitrovic, a fost accidentat la ultimele meciuri și nu se știe încă dacă va putea juca în această seară. Ar fi o pierdere mare pentru Fulham, care a trecut totuși de Cardiff fără atacantul său numărul 1. Fulham este o obișnuită a Premier League, 15 din cele 20 de sezoane de după 2000 petrecându-le în primul eșalon. 

Brentford a fost superioară în sezonul regulat

Sora mai mică este totuși văzută de casele de pariuri favorită la acest meci de milioane. În sezonul regulat, Brentford a câștigat ambele partide fără să primească gol, 2-0 în deplasare și 1-0 acasă. În plus, pe parcursul celor 38 de runde, “Albinele” au arătat mult mai bine și mai solid. Mai multe goluri marcate decât Fulham, (80 față de 63), mai puține goluri primite (38 față de 48) și mai multe meciuri câștigate (24 față de 23). Rămâne de văzut dacă aceste statistici se vor confirma sau dacă experiența celor de la Fulham și tracul celor de la Brentford, pentru prima dată în această situație, își vor spune cuvântul.

Fulham a câștigat deja o finală de Championship

De partea lui Fulham poate să fie experiența din 2018, când a ieșit victorioasă din finala cu Aston Villa, scor 1-0, și trupa antrenată atunci de Slavisa Jokanovic a promovat în Premier League. Din lotul lui Fulham pentru meciul cu Brentford mai fac parte încă portarul Marcus Bettinelli, căpitanul Tom Cairney, apărătorii Denis Odoi și Steven Sessegnon și atacantul Aleksandar Mitrovic. S-a văzut și la Craiova – CFR Cluj cât contează experiența meciurilor pe muchie de cuțit, iar Fulham poate să se folosească de ea la maximum prin acești jucători. 

Aston Villa, învinsa lui Fulham din 2018, este ultima câștigătoare a barajului din Championship. Trupa de pe Villa Park e încă în Premier League și o așteaptă acolo pe Fulham. Sau pe Brentford. Tu cine crezi că va ajunge în prima divizie?

Bonus de Bun Venit sau Pariul Șansă? Ce alegi?

Vino la Superbet și pariază live sau premeci pe Brentford – Fulham, finala play-off-ului din Championship, iar la final poți fi răsplătit! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei! Dacă preferi agențiile de cartier, trece-le pragul cu încredere și beneficiază în siguranță de Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

„Am repetat biletul de 30 de ori ca să dețin recordul în România”

„Am câștigat 45.000 de euro la ultima încercare la pariuri! Am văzut recordul, dar eu joc de mult Penalti sau Cartonaș Roșu – NU!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează