GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Inter, United și Sevilla sunt marile favorite la câștigarea Europa League. Vezi cu cine țin Ambasadorii Superbet și află toate pronosticurile lor!

Articol de - Publicat joi, 06 august 2020 14:12 / Actualizat joi, 06 august 2020 14:18

Ambasadorii Superbet trăiesc la fel ca noi toți revenirea cupelor europene. Au favoritele lor, dar au și experiența și luciditatea de a putea judeca obiectiv șansele formațiilor rămase în cursă pentru trofeul Europa League, care va fi decernat pe 21 august la Koln. Competiția s-a reluat aseară, cu primele 4 meciuri decisive din optimi. Manchester United a învins-o pe LASK Linz cu 2-1 (7-1 la general), Șahtior a eliminat-o pe Wolfsburg după 3-0 în retur (5-1 la general), Copenhaga a întors soarta calificării și după 0-1 în tur, a câștigat aseară în retur cu 3-0, iar în primul dintre cele două dueluri italo-spaniole care trebuie decise în manșă unică, Inter a trecut cu 2-0 de Getafe. Deschideți-vă conturi online la Superbet.ro și obțineți Bonusul de Bun Venit care asigură extra buget pentru Superbilete!

După o primă seară cu 11 goluri și nume mari calificate mai departe, i-am prins la un espresso pe ambasadorii Superbet și i-am întrebat câteva lucruri despre deznodământul Europa League în acest sezon. Știindu-vă grăbiți să vă alegeți pariurile, vă invităm să vă bucurați de o scurtă pauză, în care să parcurgeți tot preț de un espresso răspunsurile SuperAmbasadorilor Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea, Gică Craioveanu, Daniel Pancu, Mihai Leu și Cătălin Moroșanu. Veți afla cu cine ține fiecare în Europa League, pe cine o vede câștigătoare, cine cred că va fi golgheterul, cât de departe va ajunge revelația... Instalează aplicația Superbet unde ai toate avancronicile pe meciurile din Europa League și toată oferta de pariuri la cote mărite!

Descoperiți unde gândiți pe aceeași lungime de undă cu SuperAmbasadorii, relaxați-vă și găsiți inspirația pentru noi pariuri, pe care să le puneți și prindeți în Europa League.

Cine va câștiga Europa League în viziunea Ambasadorilor Superbet:

Inter, Manchester United și Sevilla sunt cele mai nominalizate de către ambasadorii cărora le-am cerut răspunsuri din prima:

Ilie Dumitrescu: Sunt echipe puternice rămase. Una este Inter, apoi Manchester United, Leverkusen, Roma sau Sevilla. 

Bogdan Stelea: Inter sau Manchester United, care sunt și pe culoare diferite.

Gică Craioveanu: Inter.

Daniel Pancu: Inter sau Manchester United.

Mihai Leu: Sevilla.

Cătălin Moroșanu: Manchester United

Dar care sunt echipele favorite ale ambasadorilor Superbet între cele care au ajuns până în faza optimilor?

SuperMister Ilie și SuperGrande au ales cu inima. Ceilalți ambasadori au nominalizat echipe la care au evoluat, ceilalți ambasadori au gândit tot cu sufletul, dar sufletul de suporter.

Ilie Dumitrescu: Sevilla, fiindcă am jucat pentru andaluzi.

Gică Craioveanu: Getafe, pentru că am jucat 4 ani acolo.

Daniel Pancu: AS Roma.

Mihai Leu: Bayer Leverkusen.

Cătălin Moroșanu: Manchester United.

Bogdan Stelea ne spune ca unor prieteni: „n-am o favorită personală în ediția asta.”

Revelațiile fac și ele parte din povestea fiecărui sezon. Cine e pentru voi revelația și cât de departe credeți că va ajunge?

După ce a devenit abia a 6-a echipă campioană în istoria țării pe care o reprezintă, o formație a convins cei mai mulți ambasadori să o desemneze drept revelația ediției. Aflați cine este aceasta, chiar acum. Răspunsul predominant vă va surprinde, pentru că este o echipă eliminată deja!

Daniel Pancu: Istanbul Bașakșehir.

Ilie Dumitrescu: Și pentru mine tot Bașakșehir.

Gică Craioveanu: Încă unii ieșiți parcă prea repede, dar care totuși s-au calificat până în optimi: Bașakșehir.

Bogdan Stelea: Șahtior Donețk poate fi revelația de care întrebați.

Mihai Leu: Basel poate ajunge până în semifinale.

Cătălin Moroșanu: Basel, dar se oprește în sferturi.

Tu ce părere ai? Răspunde în primul rând cu superbiletele pe Europa League!

VAR-ul e tot mai prezent în momentele cheie ale meciurilor cu mare miză. I-am întrebat pe ambasadori dacă va influența fazele eliminatorii rămase de disputat în Europa League. Iar tehnologia i-a convins!

Daniel Pancu: Sigur că da. VAR-ul a devenit un factor important în viața fotbalului. Trebuie să ne obișnuim cu el.

Gică Craioveanu: Vă surprind cu un procent. Cred că va fi decisiv în 80% dintre meciuri, de azi și până la finalul competiției.

Ilie Dumitrescu: Chestiune delicată. Formatul competiției e special. Eu cred că vor avea grijă ca VAR-ul să facă dreptate într-un mod care să nu nască și controverse.

Bogdan Stelea: Cu siguranță vor fi decizii care la prima vedere ar însemna ceva și apoi se iau alte decizii, ajută VAR, chiar dacă se mai fac și greșeli.

Mihai Leu: Da. Acest ajutor din partea tehnologiei a devenit parte din joc.

Cătălin Moroșanu: Deja a făcut-o și în unele meciuri anterioare. O va mai face și în următoarele.

O zi specială în Liga Europa se tratează cu Pariuri Speciale. Câte SuperȘuturi pe poarta lui Leverkusen crezi că trag Ianis Hagi și Rangers?

Revine Liga Campionilor, după cea mai lungă pauză din istoria competiției: care sunt favoritele?

Daniel Pancu: “Încă păstrez mănușile lui Cordoba, care m-au făcut Pantera din Kadikoy”. Vezi ce alți fotbaliști de câmp au intrat în poartă!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează