GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DECES

Situație incredibilă în cazul morții lui Ekeng » Camerunezului nu i se poate face autopsie pentru că e un singur medic la INML!

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 mai 2016 11:33

Patrick Ekeng a decedat noaptea trecută după ce s-a prăbușit pe teren în timpul meciului Dinamo - Viitorul, iar manevrele de resuscitare nu au avut succes.

update 13:00

Nu i se va face autopsia azi lui Ekeng, ci luni, pentru că INML nu are program de funcționare în weekend.

În acez caz, s-a făcut excepție pentru a se aduce trupul lui Ekeng, pentru că procurorul de caz s-a implicat și astfel s-a primit acceptul.

Nici soția lui Ekeng nu poate ajunge în București, din cauza unor probleme cu viza, aceasta va încerca să vină mâine sau luni.

Știrea inițială

Corpul lui Ekeng a fost transportat de la Spitalul de Urgență Floreasca la Inistitutul Național de Medicină Legală, dar situația este una incredibilă.

Mijlocașului camerunez nu i se poate face autopsie, pentru că la INML nu este personal medical suficient. În weekend nu se lucrează.

Astfel, la Institutul Național de Medicină Legală "Mina Minovici" este doar doctorul de gardă, care nu poate face singur o autopsie, informează DolceSport.

Pentru a se face astăzi o autopsie, Dinamo trebuie să facă o cerere specială. În caz contrar, abia luni se va putea afla cauza morții lui Ekeng.

Informațiile de până acum din "cazul Ekeng":

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
dominatorulrosu
dominatorulrosu  •  07 Mai 2016, 17:58

Autopsia se efectueaza numai dupa 24 de ore de la deces, conform standardelor medicale. Nu mai va da-ti cu parerea daca nu cunoaste-ti legile. Dar in Romania este mai usor sa acuzi si sa jignesti decat sa studiem si sa cunoastem, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

khal_37
khal_37  •  07 Mai 2016, 15:54
Postat de Daniel Duhalm pe 07 Mai 2016, 14:49

O autopsie se face ca catre un grup de medici fiecare cu specialitatea sa...un singur medic nu poate face autopsia pentru ca E INTERZIS DE LEGE ....se baga singur in puscarie pentru ca a alterat probe...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jalabert
jalabert  •  07 Mai 2016, 15:16
Postat de baruch pe 07 Mai 2016, 12:27

pai stati putin: toti privatii fac spume cum ca ne trebuie un stat cu mai putini bugetari (medici, politisti, pompieri), care sa munceasca pe salariul minim, iar pe urma tipa ca "da' de ce nu sunt doctori destui?" asta e rezultatul politicii de dreapta, a concedierilor si a scaderilor de salarii facute 10 ani de basescu si continuata acum de ciolos (nu ca ar fi fost ponta mai de stanga). asa ca avem ce-am cerut. un sistem medical de stat care va ajunge nu chiar asa de incet pe mana privatilor. adica a lui hexi pharma :))

corect. asta e problema.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează