INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Brazilianul Cicinho e dependent de alcool: ”Am băut 18 caipirinha și 14 beri și m-am întâlnit cu Iisus”

Cicinho a jucat 90 de meciuri la Sivas în ultimele trei sezoane de campionat (două goluri) // FOTO Guliver/GettyImages
Cicinho a jucat 90 de meciuri la Sivas în ultimele trei sezoane de campionat (două goluri) // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 20 iulie 2016 00:00

Brazilianul Cicinho, fost coleg cu Tănase la Sivas în sezonul trecut, admite că e alcoolic și nu poate renunța, deși a fost avertizat că va muri.

Nu puțini fotbaliști și-au distrus cariera din pricina alcoolului. Unul dintre exemple e Cicinho, care a văzut moartea cu ochii după ce a căzut în patima băuturii. Brazilianul de 36 de ani, trecut pe la Real Madrid, Roma și Villarreal, a făcut mărturisiri șocante într-un interviu acordat pentru ESPN.

"Beau până leșin"

"Sunt genul care nu poate bea două pahare și gata. Trebuie să o fac până leșin și cad sub masă. Odată, am băut 18 caipirinha și 14 beri și m-am întâlnit cu Iisus. Mi s-a spus că voi muri dacă voi continua în acest ritm", a declarat fostul coleg al lui Cristi Tănase la Sivasspor în sezonul trecut.

"Nu m-am drogat pentru că se făceau controale, altfel n-aș fi ezitat. Mă antrenam la Trigoria, însă duminica nu jucam. Îmi plăcea să merg la discotecă, beam și uitam de tot. Fumam două pachete de țigări pe zi, cum mai puteam alerga 90 de minute? Mă gândisem să renunț la fotbal, viitorul meu nu era la Roma", povestea sud-americanul aventurile din 2012.

"În zilele noastre, fotbaliștilor le pasă numai de selfie-uri, la naiba! Sunt foarte preocupați de felul în care le stă părul și alte chestii de acest gen"
Cicinho, fundaș brazilian

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează