INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ACCIDENTARE

Verdict dur pentru Denis Alibec! Cât va lipsi după ce a fost operat și ce meciuri ale României ratează

Denis Alibec, la Kayserispor
Denis Alibec, la Kayserispor

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2021 07:37 / Actualizat marti, 09 februarie 2021 09:29

Denis Alibec (30 de ani) va lipsi cel puțin 10 săptămâni după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale, pentru ruptura unui tendon la adductori.

Pe 19 ianuarie, după „dubla” din meciul cu Istanbul Basaksehir, atacantul s-a accidentat la adductori. Alibec a fost operat la Barcelona, iar Mustafa Tokgoz, ofițerul de presă al celor de la Kayserispor, a oferit informații cu privire la starea românului.

Minimum 10 săptămâni de absență pentru Denis Alibec

„Am ținut o teleconferință cu Denis Alibec, medicul nostru din Spania, stafful nostru tehnic și cel medical. Dorința lui Denis de a reveni rapid și faptul că operația a decurs cu succes ne-au făcut să fim fericiți. Timpul estimat în care Alibec se va alătura echipei este de 10 săptămâni”, a declarat Tokgoz, citat de Kayseri Gur Haber.

Ceea ce înseamnă că Denis ar putea reveni pe teren în cel mai bun caz la finalul lunii aprilie, dacă nu la începutul lui mai.

Până atunci, echipa națională a României va juca trei meciuri oficiale în campania de calificare la Campionatul Mondial din 2022, toate la finalul lunii martie. Astfel, selecționerul Mirel Rădoi nu se va putea baza pe Alibec la duelurile cu Macedonia de Nord (25 martie), Germania (28 martie) și Armenia (31 martie).

Alibec nu este singurul atacant român de „națională” care se confruntă cu probleme medicale în prezent. Florin Andone nu s-a recuperat încă după ce a suferit o accidentare gravă în luna iunie a anului trecut, în timp ce George Pușcaș nu a mai jucat la rândul său de câteva luni, fiind măcinat de o accidentare.

Denis Alibec, accidentat în cel mai bun meci al său la Kayserispor

Denis Alibec a marcat 3 goluri pentru Kayserispor, în 12 meciuri. Două dintre ele au venit în campionat, chiar în meciul în care Denis s-a accidentat, victoria cu 2-0 cu Istanbul Basaksehir din 19 ianuarie.

2 goluriare Denis Alibec la echipa națională a României, în 17 meciuri

Citește mai multe știri despre stranieri:

Serie A nu e Liga 1, Parma nu e FCSB: Dennis Man, zero barat în primele meciuri în Italia!

Start dezastruos pentru Marius Șumudică pe banca lui Rizespor

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează