INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Gazzetta dello Sport îl dădea pe Radu Drăgușin la Bayern: „Tranzacția e aproape încheiată”

Radu Drăgușin // foto: Guliver/gettyimages
Radu Drăgușin // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 09 ianuarie 2024 07:27 / Actualizat marti, 09 ianuarie 2024 11:27

GSP.ro a anunțat în premieră în Europa că Radu Drăgușin e pe lista lui Bayern, iar rând pe rând BILD, Sky Germania și Gazetta dello Sport au confirmat și ele interesul nemților pentru Radu. Luni seară, Gazetta dello Sport îl anunțat pe fundaș la Bayern. Dar la 12 ore, presa din Germania anunță că fundașul merge la Tottenham. Iată ce notau italienii.

Bayern Munchen face pași înainte pentru a-l aduce pe internaționalul român. Fotbalistul anului 2023 în Ancheta Gazetei Sporturilor ar fi primul român care ajunge la clubul bavarez.

Mircea Lucescu, sfat pentru Drăgușin: „Să se ducă acolo! Îți dă măsura exactă a valorii tale”
ANGLIA
Mircea Lucescu, sfat pentru Drăgușin: „Să se ducă acolo! Îți dă măsura exactă a valorii tale”

La 24 de ore de când GSP.ro dezvăluia în exclusivitate interesul lui Bayern, italienii de la cotidianul roz au scris la miezul nopții că Bayern e acum cel mai aproape să îl transfere pe stoperul român, după ce le-a depășit Napoli și Tottenham. 

Englezii păreau mari favoriți să îl aducă pe Drăgușin, când cursa era o afacere în doi, între Spurs și Napoli.

Bayern, favorită în cursa pentru Drăgușin

„Le-a depășit pe Napoli și Tottenham. Drăgușin, la un pas de Bayern”, titrează Gazzetta dello Sport. Italienii continuă apoi cu detaliile afacerii: „Ofertă de 25 de milioane de euro, plus 5 milioane de euro bonusuri pentru jucătorul de la Genoa. Tranzacția e aproape încheiată, 20% din sumă merge la Juventus.

Oferta lui Bayern satisface dorința celor de la Genoa, de 30 de milioane de euro pentru Drăgușin. Douăzeci la sută, deci 6 milioane de euro în total, vor merge la Juventus, conform acordurilor stabilite la momentul transferului românului de la bianconeri la Genoa.

Revenind la Italia, Napoli și Milan au oferit jucători la schimb alături de o sumă mai mică, cea ce nu a satisfăcut pretențiile clubului roș-albastru. Care, încă de la început, a urmărit mereu să nu aibă nicio contrapartidă tehnică, ci doar una economică”.

De ce îl vrea Bayern pe Drăgușin

Se știe că, de la 1 ianuarie, când a demarat perioada de transferuri de iarnă, clubul bavarez caută un fundaș central. Titularul sud-coreeanul Kim Min-jae, 27 de ani, cumpărat în vara trecută de la Napoli, participă cu naționala sa la Cupa Asiei, competiție care începe pe 12 ianuarie în Qatar (se încheie pe 10 februarie). 

Iar olandezul Matthijs de Ligt, achiziționat în 2022 de la Juventus cu 67 de milioane, de-abia s-a refăcut după o accidentare la genunchi.

VIDEO. Radu Drăgușin, discuție despre sacrificiile pentru a ajunge în top: „Eu niciodată nu mi-am permis asta!”

Citește și:

Opinie clară în privința unui posibil transfer al lui Radu Drăgușin la Bayern: „Cred că ar fi o «căciulă» prea mare”
BAYERN
Opinie clară în privința unui posibil transfer al lui Radu Drăgușin la Bayern: „Cred că ar fi o «căciulă» prea mare”
Sky Germania confirmă GSP: „Da, Radu Drăgușin e pe lista lui Bayern”. Sky și Bild citează GSP.RO
BAYERN
Sky Germania confirmă GSP: „Da, Radu Drăgușin e pe lista lui Bayern”. Sky și Bild citează GSP.RO

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (15)
Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  09 Ianuarie 2024, 15:07

Foarte bine daca va juca la Bayern M. Echipa te ridica ...., cresti in valoare repede , de esti disciplinat , ambitios si muncitor . Varane R. de la francezi , a fost luat de Real Madrid , la 18 ani .

MariaMadalina1968
MariaMadalina1968  •  09 Ianuarie 2024, 11:14

Apare și dcebaulus rădulescu la digi sport ca are informații sigure în privința transferului : aseară spăla varza ca transferul e făcut la bayern cred ca diseară transferul e făcut de către dinamo .De mâine rămâne la genoa.

dinamo100
dinamo100  •  09 Ianuarie 2024, 11:09

Mare greseala daca merge la Bayern, el e bun dar nu e de acel nivel. Bayern e echipa capabila sa castige UCL si isi permite sa dea sume mari pentru cei mai buni jucatori.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează