SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA FLORILOR

EXCLUSIV Transferurile anunțate de CSM București, blocate! Maghiarii nu au primit banii, conducerea nu vrea încă un „caz Eduarda Amorim”

Crina Pintea a mai evoluat pentru CSM între 2019 și 2021
Crina Pintea a mai evoluat pentru CSM între 2019 și 2021

Articol de - Publicat miercuri, 22 iunie 2022 07:36 / Actualizat miercuri, 22 iunie 2022 07:49

CSM București încă nu a parafat înțelegerea cu Györ pentru transferurile Crinei Pintea (32 de ani) și Laurei Glauser (28) pentru că trebuie să achite clubului maghiar taxe în valoare de 42.000 de euro.

Vicecampioana României a anunțat mai multe sosiri la echipa feminină pentru sezonul viitor, printre care Crina Pintea și portarul francez Laura Glauser, jucătoare care sunt legitimate la Györ. 

Pentru cele două handbaliste CSM trebuie să plătească o sumă de transfer clubului maghiar și din acest motiv înțelegerea cu Györ nu a fost perfectată, deoarece unii oameni din club nu-și asumă semnăturile pentru a debloca banii. 

„Dacă vine DNA-ul, cine răspunde pentru plata banilor?”, se întreabă oficialii sub protecția anonimatului.

Ce salariu lunar primește David Popovici » Cu cât îl plătește CS Dinamo
ÎNOT
Ce salariu lunar primește David Popovici » Cu cât îl plătește CS Dinamo

Transferuri blocate la CSM București: Pintea și Glauser costă, Broch a plecat gratis

În așteptarea numirii noului șef al secției de handbal și a team managerului de la feminin, transferurile Crinei Pintea și Laurei Glauser sunt blocate. Pentru Pintea, CSM trebuie să plătească Györului 12.000 de euro, iar pentru portarul francez 30.000 de euro

Surse din cadrul clubului bucureștean au dezvăluit pentru Gazeta Sporturilor că unii oameni care trebuie să semneze pentru plata banilor nu doresc să-și asume acest lucru, deoarece așa s-a întâmplat și la transferul Eduardei Amorim, când vechiul management a plătit aproximativ 60.000 de euro, costurile totale pentru cele doar 3 luni jucate de braziliancă la CSM.

Tot sursele Gazetei au confirmat că pentru transferul lui Yvette Broch la Györ, în contul CSM-ului nu a intrat niciun ban, cu toate că pe olandeză se puteau lua aproximativ 55.000 euro. 

Persoane din club au dezvăluit că pe unii membri din Consiliul Administrativ nu-i interesează aceste sume, atât timp cât nu se depășește bugetul.

12.000 de eurova fi salariul lunar al Crinei Pintea la București

Astăzi se decide conducătorul de la CSM București

Surse apropiate clubului CSM București au confirmat că astăzi, în ședința CA, se va decide cine va fi noul conducător de la handbal, Cristina Vărzaru sau Bogdan Voina. 

Interesant este că oamenii din club l-au propus pe Voina, dar unii membri din CA vor s-o impună pe Vărzaru, iar directorul general interimar trebuie să anunțe decizia. Indiferent cine va fi numit, va avea mână liberă pentru alegerea team managerului echipei feminine.

15.000 de eurova câștiga în fiecare lună Laura Glauser la CSM

Mai multe știri din sporturi:

Serena Williams s-a întors! Victorie la primul meci oficial după pauza de un an

David Popovici, discurs de mare campion la Budapesta: „E dovada că sportul românesc poate! Nu ne grăbim, am timp și pentru recorduri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează