SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2016

3 zile până la Roland Garros » Andy Murray taie din elanul lui Novak Djokovici: "Trebuie să vedem asta"

Andy Murray, foto: reuters
Andy Murray, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 19 mai 2016 10:39

Andy Murray, 29 de ani, l-a învins pe liderul mondial Novak Djokovici în finala turneului de la Roma și simte că sârbul nu va avea o misiune ușoară la Roland Garros, al doilea Mare Șlem al anului, care debutează duminică.

"Foarte mulți jucători au început să evolueze foarte bine, nu mai e vorba numai despre Novak. Rafa joacă foarte bine în ultimele săptămâni, Nishikori și-a adjudecat câteva meciuri pe zgură, Wawrinka revine din postura de campion en-titre.

Sunt foarte mulți jucători care se simt bine și au încredere în șansele lor. Sper să fiu printre ei și muncesc cât pot de mult pentru asta.

La Roland Garros, zgura este mai lentă decât la Roma. Va fi dificil, fiindcă se anunță ploaie în următoarele zile. Trebuie să fac câteva modificări", a explicat britanicul, care nu a jucat niciodată finala la Paris, ci a ajuns doar până în semifinale.

Roland Garros începe duminică și se încheie două săptămâni mai târziu.

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (2)
221147084907100
Gabi Chifu  •  19 Mai 2016, 17:10

Murray ,Djokovic si Nadal se vor lupta ,cred eu ,pentru trofeu .Nici Wawrinka sau Nishikori nu trebuie sa fie scoși din calcule .Mi se pare ciudata aceasta diferența intre terenurile de zgura ?!?! La Madrid a fost o zgura normala iar la Roma s-a jucat pe un fel de pământ tare stropit cu zgura ! La Roland Garros se va reveni pe zgura clasica ! Cred ca Nadal va fi avantajat la Paris de suprafața lenta!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  19 Mai 2016, 15:20

Nick Kyrgios ii bate pe toti ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează