SPORTURI  »  TENIS  »  INTERVIU

VIDEO Andreea Prisăcariu are un preferat-surpriză în tenisul masculin: „Îmi place foarte mult stilul lui, o să câștige un Grand Slam”

Andreea Prisăscariu / Sursă foto: Facebook +34   FOTO
Andreea Prisăscariu / Sursă foto: Facebook

Articol de , - Publicat sambata, 11 februarie 2023 17:01 / Actualizat sambata, 11 februarie 2023 17:18

Andreea Prisăcariu (23 de ani) a acordat recent un interviu Gazetei Sporturilor în care a vorbit și despre pasiunile ei mai puțin cunoscute din afara terenului. Printre altele, jucătoarea aflată pe locul #402 WTA la simplu a adus în discuție și simpatia pe care i-o poartă unuia dintre favoriții săi din circuitul masculin.

Întrebată dacă a văzut documentarul „Break Point” de pe Netflix, cel care urmărește parcursul de anul trecut al unor jucători și jucătoare de top din tenis, precum și diverse detalii de culoare din carierele acestora, Andreea Prisăcariu a mărturisit că îl admiră în mod special pe italianul Matteo Berrettini (26 de ani, #22 ATP), nimeni altul decât finalistul de la Wimbledon 2021, fost ocupant al locului șase mondial.

Andreea Prisăcariu: „Îmi place foarte mult stilul lui Berrettini, o să câștige un Grand Slam la un moment dat”

„M-am uitat la documentar, l-am terminat foarte rapid, într-o zi. N-a fost o capodoperă, e creat pentru oameni care nu prea știu tenis. E pentru neștiutori, pentru a face sportul ăsta mai mare, ceea ce e OK, sprijin chestia asta.

(...) Mi s-a părut amuzant că Berrettini și Ajla Tomljanovic erau împreună când au filmat «Break Point», dar apoi s-au despărțit, iar acum a ieșit documentarul. Mi s-a părut foarte funny (n.r. - amuzant). Îmi place foarte mult stilul lui Berrettini de joc, chiar cred că o să câștige Grand Slam la un moment dat”, a spus Andreea Prisăcariu, pentru GSP.ro.

Jucătoarea din România a participat săptămâna aceasta la turneul ITF de la Grenoble (Franţa), dotat cu premii de 60.000 de dolari, unde a fost învinsă în primul tur de favorita numărul 5, rusoaica Oksana Selekhmeteva (20 de ani, #158 WTA), 2-6, 4-6. Partida a durat o oră și 14 minute.

Andreea Prisăcariu, alături de Matteo Berrettini / Sursă foto: Instagram
+30 FOTO

„Break Point” a fost lansat în ianuarie și este realizat după modelul „Drive to survive”, care documentează fiecare sezon din Formula 1. Printre protagoniștii documentarului s-au aflat, pe lângă Berrettini, Kyrgios, Auger-Aliassime, Badosa, Fritz, Jabeur, Kokkinakis, Ruud, Sabalenka, Sakkari, Stephens, Swiatek, Tiafoe, Tomljanovic sau Tsitsipas. De asemenea, au existat intervenții ale unor antrenori precum Paul Annacone, Patrick Mouratoglou sau Toni Nadal.

Filosofia lui Matteo Berrettini: „Să pun în fiecare zi câte o cărămidă în propriul zid”

Matteo Berrettini spunea recent că îi e greu să își ofere un singur îndemn lui, cel de acum 8-9 ani:

„Cred că am avut un mare noroc pentru că l-am cunoscut pe antrenorul meu când aveam 14 ani”, a spus italianul referindu-se la Vincenzo Santopadre, fost jucător și el. 

„Mi se pare că niciodată nu izbutesc să-i mulțumesc suficient pentru ceea ce am realizat împreună. Cel mai important însă, revenind la sfaturi, e să pun în fiecare zi câte o cărămidă în propriul zid, să învăț din ceea ce mi se întâmplă, chiar și în zilele cele mai proaste”, a explicat italianul.

Citește și alte știri din tenis:

Emma Răducanu s-a prăbușit în clasamentul WTA, dar John McEnroe sare în apărarea ei: „Trebuie să înțelegem”

EXCLUSIV Jucătoarea din România a prins în Turcia cutremurele devastatoare de luni: „Au anulat turneul, e doliu național. Deocamdată, rămân aici”

Darren Cahill, dezvăluiri de ultimă oră în cazul de dopaj al Simonei Halep: „Au găsit sursa, urmează audierea. O persoană nu și-a făcut treaba, să își asume!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (15)
danglumetu
danglumetu  •  13 Februarie 2023, 12:35

284 sau 402??? ma rog, pare normal, articolul are doi autori, fiecare cu parerea lui! ce ii place, ''stilul'' in care agata gagici, ceea ce nici ei nu i-ar displace daca, Doamne-ajuta, i se va intimpla?

litovoi
litovoi  •  11 Februarie 2023, 20:52

Despre șansele ei să ajungă vreo dată pe tabloul principal la un turneu de Grand Slam ce crede?

81mada
81mada  •  11 Februarie 2023, 20:13

Offffffff

Vezi toate comentariile (15)
Comentează