SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Cu cine joacă Simona Halep, dacă trece de Serena Williams! Știm tabloul sferturilor de finală de la Australian Open

Câștigătoarea meciului Halep - Serena Williams va da în semifinale peste învingătoarea partidei Hsieh Su-wei - Naomi Osaka +40   FOTO
Câștigătoarea meciului Halep - Serena Williams va da în semifinale peste învingătoarea partidei Hsieh Su-wei - Naomi Osaka

Articol de GSP - Publicat luni, 15 februarie 2021 13:12 / Actualizat luni, 15 februarie 2021 13:12

Simona Halep o întâlnește pe Serena Williams în sferturile de finală de la Australian Open, meciul blockbuster al acestei faze a turneului de Grand Slam!

Simona Halep a adunat deja 11 înfruntări cu campioana americană, aflată în urmărirea unui record ce părea imposibil de atins până în urmă cu câțiva ani: egalarea performanței lui Margaret Court, de a cuceri 24 de titluri de Grand Slam. 11 înfruntări și a 12-a mâine. Una în care românca pășește cu o doză de încredere considerabilă, după ce Halep a învins-o pe Serena Williams în finala de la Wimbledon 2019. 

Cine transmite Simona Halep - Serena Williams la TV! Unde e live online superduelul de la Australian Open

Cu cine ar juca Simona Halep în semifinale: 

Astăzi s-au aflat sferturile de finală de la Antipozi. Iată cum arată tabloul complet, cu jucătoarele rămase în cursă pentru trofeu: 

  • Ashleigh Barty - Karolina Muchova
  • Jennifer Brady - Jessica Pegula 
  • Su-wei Hsieh - Naomi Osaka 
  • Simona Halep - Serena Williams 

Câștigătoarea meciului Halep - Serena Williams va da în semifinale peste învingătoarea partidei Hsieh Su-wei - Naomi Osaka, iar meciurile pentru semifinale se vor disputa mâine și poimâine. La 23 de ani, japoneza Naomi Osaka este locul 3 mondial și campioană en-titre la US Open, iar până acum a avut un singur meci în care cineva i-a pus cu adevărat probleme, cel cu Garbine Muguruza, în optimi. Adversara, Hsieh Su-wei, din Taiwan, are 35 de ani și este cea mai „bătrână” jucătoare calificată pentru prima oară într-un sfert de Grand Slam! 

Citește și: 

EXCLUSIV CTP l-a înțepat pe Ion Țiriac înainte de Simona Halep - Serena Williams: „A sărit din fundul grădinii cu o combinație de inutilitate și răutate”

Simona Halep vs Serena Williams, provocarea SUPREMĂ! Analiza unei încleștări incredibile la Australian Open

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (8)
2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  16 Februarie 2021, 07:20

Cum.mai,matematicienilor,este 35 mai mare decât 39??!!??Păi nu are serinu 39 de ani???? Mai uitați-vă și voi ce scrieți! Ori poate considerati și voi că wiliams e bărbat si nu femeie,ceea ce ,zău, că nu e chiar departe de adevăr. Nici o dată nu mi-au plăcut "surorile" și sper din suflet s-o bată Simona,dar va fi greu...Hai,Simo!!!!!!!

bodrin
bodrin  •  15 Februarie 2021, 16:56

Sunteți ca o piază rea! Nu puteați să așteptat până mâine, după meci?

badeadorian
badeadorian  •  15 Februarie 2021, 15:03

Bafta multa Simona in meciul cu ''Serenu William'' ...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează