SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Decizie de ultimă oră » Ilie Năstase a mai primit o interdicție!

Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor
Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 mai 2017 16:09

Ilie Năstase a fost suspendat de Federația Internațională de Tenis, în urma incidentelor care au avut loc la meciul de FED Cup dintre România și Marea Britanie, iar acum a fost anunțat că nu va putea fi prezent nici la Roland Garros.

În timpul confruntării cu Marea Britanie, Ilie Năstase, căpitanul echipei de FED Cup a României a fost evacuat de pe teren după un conflict verbal cu arbitrul de scaun și cu persoanele aflate pe banca britanicelor.

Fostul tenismen a fost deja suspendat pentru meciurile organizate de ITF, iar Federația Franceză a decis ca Năstase să nu participe nici la Roland Garros

Ilie Năsatse a câștigat turneul de la Roland Garros în 1973, grație unui succes cu iugoslavul Nikola Pilici, scor 6-3, 6-3, 6-0. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
deva1
deva1  •  06 Mai 2017, 21:14

la Federatia Interantional de tenios sunt multi englezi si multi au ciuda pe romani!!jos palaria pentru gesturile lui Ilie Nastase!Nasty you are the best!mandru ca suntem romani!Nasty ai dominat 10 (zece) ani tenisul mondial iar astia nu stiu cu ce se mananca tenisul !e uluitor ce greseli de arbitraj au fost la meciul Romania-Anglia!ziaristii englezi niste rai si inconstienti!

507794159610414
Monica Popescu  •  06 Mai 2017, 20:08
Postat de Bogdan Paunica pe 06 Mai 2017, 17:23

Nu a primit acreditare. Adica nu poate nici sa isi cumpere bilet? De unde se intelege ca are interdictie de intrare in complex?

Da, de ce nu spuneti clar ce inseamna ca i s-a retras acreditarea, nu mai e invitat oficial sau nu mai poate intra nici cu bilet? Si la Wimbledon la fel, nu e clar.

spinoza
spinoza  •  06 Mai 2017, 18:41

Niste fraieri! ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează