SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Ilie Năstase, după ce Simona Halep a fost depistată pozitiv: „Poate a greșit doctorul, că a fost accidentată”

Ilie Năstase
Ilie Năstase

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 octombrie 2022 18:03 / Actualizat vineri, 21 octombrie 2022 18:05

Ilie Năstase spune că trebuie să așteptăm mai multe detalii în cazul în care Simona Halep a fost depistată pozitiv la US Open 2022

„Ea ştie mai bine, ea a dat o declaraţie şi trebuie respectată. Eu ce să spun, nu am de unde să ştiu ce s-a întâmplat. Este şocant, ea spune că e şocant pentru ea... şi o să explice mai târziu ce s-a întâmplat, pentru că nici ea nu ştie. Eu nu am ce părere să am pentru că nu ajung eu pe la staff-ul ei... cineva care stă lângă ea trebuie să ştie. Însă ea e singura care poate să îşi dea cu părerea şi să facă declaraţii pe subiectul ăsta. 

Noi urmărim ce spune ea. Trebuie să vedem ce s-a întâmplat, poate i-a dat doctorul ceva ce nu avea voie să-i dea, că ea a fost accidentată tot timpul şi la glezne, şi în alte locuri. Şi asta e posibil. Dar nu vreau să comentez, că nu ştiu", a spus Ilie Năstase pentru Agerpres

Ce e Roxadustat, substanța din clasa celebrei EPO, cu care a fost depistată Simona Halep » Ajută la oxigenarea sângelui și regenerarea sportivilor!

Comunicatul Agenției Internaționale de Integritate a Tenisului » Și proba B a Simonei Halep a ieșit pozitivă!

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
doublem
doublem  •  22 Octombrie 2022, 16:31

Același individ care pleda pentru ștergerea palmaresului altor sportivi prinși dopați fără a judeca. Poate nici în alte cazuri nu a fost vina sportivilor.

ortega
ortega  •  21 Octombrie 2022, 19:20

Bețivanul ăsta ordinar mai trăiește ? Dacă da , îi mai pasă cuiva ?

666piturca
666piturca  •  21 Octombrie 2022, 18:35

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează