SPORTURI  »  TENIS  »  CAZUL HALEP

VIDEO Simona Halep, mărturie în cazul de dopaj: „E greu să trăiești în stilul acesta. Am refuzat să cred!”

Simona Halep (31 de ani) spune că incertitudinea din ultimele luni a fost cel mai greu de gestionat. Dubla campioană de Grand Slam este suspendată provizoriu în cazul de dopaj cu roxadustat și încă așteaptă un verdict din partea Sports Resolutions. +12   FOTO
Simona Halep (31 de ani) spune că incertitudinea din ultimele luni a fost cel mai greu de gestionat. Dubla campioană de Grand Slam este suspendată provizoriu în cazul de dopaj cu roxadustat și încă așteaptă un verdict din partea Sports Resolutions.

Articol de - Publicat duminica, 27 august 2023 18:26 / Actualizat duminica, 27 august 2023 18:28

În a doua parte a interviului acordat postului Eurosport România, Simona Halep (31 de ani) spune că incertitudinea din ultimele luni a fost cel mai greu de gestionat. Dubla campioană de Grand Slam este suspendată provizoriu în cazul de dopaj cu roxadustat și încă așteaptă un verdict din partea Sports Resolutions. 

Marți, 29 august 2023, se împlinește un an de la ultimul meci jucat de Simona Halep în circuitul WTA. Constănțeanca a reușit să își prezinte apărarea în fața tribunalului independent Sports Resolutions la finalul lunii iunie. 

Simona Halep, dezvăluire despre cazul de dopaj: „Am primit o veste de la avocatul meu! Sunt foarte dezamăgită”
HALEP, SUSPENDATĂ
Simona Halep, dezvăluire despre cazul de dopaj: „Am primit o veste de la avocatul meu! Sunt foarte dezamăgită”

Simona spune că în această perioadă cel mai greu de gestionat a fost așteptarea unui răspuns.

Simona Halep, despre cazul de dopaj: „E greu să trăiești în stilul acesta”

„Am refuzat de fiecare dată să cred că se va mai amâna încă o dată. Îmi doream foarte mult să fiu judecată. Indiferent de rezultat, mereu am spus că vreau să fiu audiată şi să vedem ce se întâmplă.

Aşteptarea a fost un calvar, pentru că în viaţă incertitudinea şi faptul că nu ai nicio putere îţi creează mari dificultăţi. E greu să trăieşti în stilul acesta.

A fost o perioadă în care am avut foarte multe speranţe de la o amânare la alta. M-am antrenat intens, mi-am dorit să fiu pe teren, am început să privesc tenisul altfel şi am apreciat fiecare zi petrecută la antrenament. 

Dar, de fiecare dată când se amâna audierea, parcă primeam o lovitură puternică şi mă descurajam din nou. Au fost foarte multe suişuri şi coborâşuri, dar pot să spun că am gestionat destul de bine şi nu mi-am pierdut plăcerea de a juca tenis”, a spus Simona Halep, potrivit Eurosport

Simona Halep, OUT din top 1000 mondial

Halep continuă să se prăbușească în ierarhia WTA. În cel mai recent update, făcut luni, 21 august, Simona ocupă locul 1140.

Veștile proaste nu se vor opri aici. La finalul US Open 2023, dubla campioană de Grand Slam va dispărea complet din clasament. Va rămâne fără niciun punct!

Indiferent de verdictul pe care îl va primi din partea Sports Resolutions, constănțeanca va trebui să o ia de la zero. Va putea participa în competițiile WTA doar prin intermediul unor invitații primite din partea organizatorilor.

FOTO. Situația Simonei Halep, sursa celor mai tari memeuri de pe internet » Fanii tenisului fac haz de necaz

+8 FOTO

Cazul Simonei Halep pe scurt:

Citește și alte știri despre Simona Halep: 

Un nume legendar, îngrijorat de verdictul din cazul Simonei Halep: „O decizie foarte proastă!”
HALEP, SUSPENDATĂ
Un nume legendar, îngrijorat de verdictul din cazul Simonei Halep: „O decizie foarte proastă!”
Simona Halep a rupt tăcerea după audierea în scandalul de dopaj: „Vreau să vă asigur de un lucru!”
HALEP, SUSPENDATĂ
Simona Halep a rupt tăcerea după audierea în scandalul de dopaj: „Vreau să vă asigur de un lucru!”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (13)
Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  29 August 2023, 14:55

Si Iohannis este "nevinovat " ..... La 100 de metri "Olimpiada 1988 -Seoul " , canadianul Ben Johnson a cucerit medalia de aur , la depistat cu "steroizi" ; in acelasi timp Maradona ,castiga in Italia , 2 campionate "DROGAT" ; diferenta " negru", contra "Mafie" ; si acum este la fel ; uitati-va la copilul lui Gino Iorgulescu : Sta de 4 ani in Italia .... Cum a Parasit " TARA" ???????? Era ars din "COLECTIV" ???

267890
267890  •  28 August 2023, 09:27

Nu e nicio incertitudine. Totul e clar. Halep s-a dopat crezând că sub umbrela lui Muratoglu e de neatins. E adevărat că e și terfelită. Dar merită pentru cât rău a făcut tenisului prin jocul ei murdar. Dar dacă nu era proastă (s-a afișat cu Muratoglu) se putea dopa bine merci în continuare. Și nu a fost singura prostie. O altă prostie a fost aceea că a încercat să dea vina pe acea firmă de suplimente alime tare - o firmă mare dupăcum ea spus. Cum și-a imaginat ea că poate să câștige în dauna unei astfel de firme! Dacă era deșteaptă, recunoștea și nu se mai umplea și de penibil. Acum sunt foarte multe forțe în joc, cu interese diferite. Si toate fac presiuni. Cred că nici nu mai contează ce se întâmplă cu Halep. Dar să privim partea bună. Tenisul e mai frumos fără Halep.

Misu1950
Misu1950  •  28 August 2023, 08:32

Dupa ce trantorii aia vor da verdictul, multi habarnisti de pe aici vor ramane muti (sper) de cate invitatii va primi Simona pentru turnee importante! In 12-18 luni va face cel putin 3000 de puncte!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează