SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Simona Halep, motivată după victoria din primul meci la Wimbledon: "Aici nimeni nu vorbește despre mine ca o favorită"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 03 iulie 2017 19:52

Simona Halep este încrezătoare că are șansa unui parcurs bun la Wimbledon, în ciuda faptului că nu este privită ca una dintre jucătoarele favorite la câștigarea trofeului.

După ce a trecut în primul tur de  Marina Erakovici (locul 129 WTA), scor 6-4, 6-1 (detalii AICI), Simona a afirmat că toate jucătoarele au o șansă la trofeu, în condițiile în care Serena nu participă la turneu.

"Am jocul potrivit pentru a atinge rezultate bune pe iarbă, dar niciodată nu se știe. Serviciul e foarte important, de asemenea și returul. Dacă reușesc să returnez serviciile în forță, atunci am o șansă.

Toate jucătoarele au o șansă la câștigarea trofeului, mai ales că Serena nu este aici. Sunt mai relaxată pentru că ea nu participă și nu trebuie să mă mai gândesc la Serena când merg la un turneu de Mare Șlem.

Nici la Roland Garros nu am spus că sunt printre favorite, nu m-am așteptat din prima zi să ajung în finală, dar am crezut, mai ales că aveam rezultate bune la Madrid și Roma, nu am simțit presiune.

Am fost motivată și dacă toată lumea a spus că am o șansă trebuia să profit de ea. Aici nimeni nu vorbește despre mine ca o favorită, dar eu cred că am o șansă și trebuie să muncesc ca să ajung unde mi-am propus", a spus Simona Halep la conferința de presă susținută după meciul cu Erakovici.

În turul al doilea, Simona va juca împotriva braziliencei Beatriz Haddad Maia (97 WTA).

" Wimbledon vine foarte repede după sezonul de zgură, mai ales dacă ajungi până în finală la Roland Garros. Sunt bine, am avut câteva zile libere acasă, când am vrut să uit tot ce s-a întâmplat, lucru pe care l-am reușit" Simona Halep

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
catalynn
catalynn  •  04 Iulie 2017, 13:02
Postat de traian_v pe 04 Iulie 2017, 12:51

Halep nu o bate pe Wozniacki nici daca se naste din nou. La fel nici pe Sarapova, Brazilianca cu care va juca are jumatate de metru mai mult la statura si e mult mai puternica...

Pai înseamna ca s-a născut de 2 ori! :-)))) Pana la meciul de la Eastbourne cedat din cauza oboselii H2H era 2-2 :-)))) Lasa tenisul, rămâi la fotbal! :-))))

traian_v
traian_v  •  04 Iulie 2017, 12:51

Halep nu o bate pe Wozniacki nici daca se naste din nou. La fel nici pe Sarapova, Brazilianca cu care va juca are jumatate de metru mai mult la statura si e mult mai puternica...

catalynn
catalynn  •  04 Iulie 2017, 08:43
Postat de Radu Mois pe 04 Iulie 2017, 05:18

Nu poti sa fi numarul 1 mondial ,fara un turneu de grand slam castigat.Simona,din pwcate ,nu are mentalitate de invingator.Eu sunt de parere ca si-a depasit deja limitele,nu poate mai mult.Conjunctural a ajuns pana aici.O sa vedeti continuare.Nu depaseste sferturile la wimbledon!

E nu?! Ia întreab-o pe Woszniacki, ca a fost #1 cam un an si n-are GS nici in ziua de azi ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează