SPORTURI  »  TENIS  »  SCANDAL

Prima jucătoare de tenis care o susține pe Simona Halep » Ce mesaje a primit după noul scandal de dopaj

Simona Halep // FOTO: Imago
Simona Halep // FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 20 mai 2023 13:07 / Actualizat sambata, 20 mai 2023 14:00

Simona Halep a primit multe mesaje de susținere, după noile acuzații de dopaj aduse.

După anunțul Agenției Internaționale de Integritate a Tenisului, Simona Halep a postat o reacție pe Instagram, în care reclama modul în care este tratată.

Patrick Mouratoglou, despre noile acuzații aduse Simonei Halep: „S-au depășit limitele acceptabile”
SCANDAL
Patrick Mouratoglou, despre noile acuzații aduse Simonei Halep: „S-au depășit limitele acceptabile”

Simona Halep a primit zeci de mesaje de susținere

După reacției Simonei, fanii jucătoarei din Constanța s-au grăbit să fie alături de ea și i-au trimis mesaje de susținere. Printre aceștia a fost doar o jucătoare, Alize Cornet, care a scris: „O să treci peste asta”. 

Și Patrick Mouratoglou a comentat: „Asta e hărțuire! S-au depășit limitele acceptabile”. La mesajul antrenorului a comentat și Patrick Ciorcilă, directorul turneului WTA de la Cluj: „Asta e o glumă!” Și rapperul Puya i-a comentat Simonei: „Nu mor caii când vor câinii”.

Alte mesaje primite de Simona Halep de la fani: 

  • „Era mult mai ușor dacă nu erai româncă. E dezgustător modul în care te tratează”
  • „Continuă să lupți, Simona! Adevărul va ieși la iveală”
  • „Se pare că sunt porniți să te discrediteze. Și vor s-o facă prince orice mijloace”
  • „Dacă câștigi acest proces, ceea ce sper să se întâmple, ar trebui sa-i dai în judecată pe cei care te-au adus în situația asta. Suntem cu tine!”

Simona Halep acuză Agenția Internațională de Integritate a Tenisului: „Vor să mă găsească vinovată de ceva ce nu am făcut niciodată”

„Din 7 octombrie, de când am fost acuzată de ITIA de dopaj, am trăit cel mai mare coșmar din viața mea. Nu numai că numele meu a fost murdărit în cel mai rău mod posibil, dar mă confrunt cu o determinare constantă din partea ITIA, dintr-un motiv pe care nu-l pot înțelege, de a-mi dovedi vinovăția, în timp ce eu nici măcar nu am luat în calcul VREODATĂ să apelez la vreo substanță interzisă.

Am încercat de două ori să fiu judecată de un tribunal independent, dar ITIA a găsit în mod constant motive pentru a amâna asta. Acum că am stabilit clar că am fost victima unei contaminări, (n.r. - cei de la ITIA) au venit cu o așa-zisă evoluție anormală a sângelui meu. 

Trei experți de renume mondial care mi-au studiat testele de sânge au fost extrem de clari și au stabilit că sângele meu este total normal.  Mă simt neajutorată în fața unei astfel de hărțuiri și simt că vor să mă găsească vinovată de ceva ce nu am făcut niciodată. Încă o dată, toată viața mea am fost total împotriva oricărui tip de trișare, nu se aliniază cu valorile mele. 

Singurul lucru la care sper în acest moment este să am posibilitatea de a accesa în sfârșit judecători independenți și imparțiali într-un tribunal, care să-mi dea șansa să-mi dovedesc nevinovăția. 

Am încredere deplină în justiție și aștept cu nerăbdare să-mi pot susține în sfârșit cazul la termenul de la finalul lunii, după mai multe întârzieri provocate de ITIA. Sprijinul celor dragi, al lumii tenisului și al fanilor mei mi-au dat curajul să continui să mă antrenez în fiecare zi și să lupt pentru adevăr. Nu am cum să vă mulțumesc îndeajuns pentru asta!”, a scris Simona pe Instagram.

Citește și: 

CTP, la miezul nopții: „Șansele ca Simona Halep să revină în tenisul de nivel înalt tind spre zero”

Ce reprezintă „pașaportul biologic” al sportivilor » Halep, pusă în gardă: „Dezvăluie indirect efectele dopajului”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (9)
cris210
cris210  •  23 Mai 2023, 14:16

E simplu. Dacă o găsesc vinovată pe Simona, Serena câștigă trofeul care îi lipsește pentru record. Totul este o făcătură pentru această jucătoare care a fost...curată tot timpul, Serena.

Freyya
Freyya  •  21 Mai 2023, 18:54

lol si ultima... :))) e bataie deja care sa ia partea dopatei

StefanC
StefanC  •  21 Mai 2023, 08:40

Witch hunt. Simona is an extraordinary athlete, she would never ever deliberately cheat her beloved game. Met her once many years ago, she is a very very genuine person. Nobody now mention about so many athletes who attended that American coach, cannot remember he name, who was kind of dodgy with his medications given to his athletes. Mo Farah was there, but I cannot say if he was involved in that circle. Maybe not. I was given lots of tablets once when competing in Asia. Just took them without asking why.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close