SPORTURI  »  AUTO  »  MAȘINI ELECTRICE

VIDEO&FOTO Volkswagen pornește asaltul pe piața mașinilor electrice: modelul pe care îl vrea accesibil pentru milioane de clienți!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 noiembrie 2019 11:47

Grupul Wolkswagen a început oficial producția în serie a mașinii sale electrice ID.3, gigantul german dorind să ajungă un lider mondial în vânzarea de autoturisme electrice, informează cnbc.com.

Lansarea producției a avut loc în cadrul unei ceremonii la care au participat cancelarul german Angela Merkel, alături de Herbert Diess, CEO-ul companiei.

„Vrem să facem mașinile electrice accesibile pentru milioane de oameni și un punct de reper pentru compania noastră pentru a deveni neutri din punct de vedere climatic până în 2050”, a declarat Herbert.

Modelul ID.3 va fi lansat aproape simultan pe piețele europene în vara anului următor și va avea un preț de bază de aproximativ 30.000 de euro.

Volkswagen își propună să producă aproximativ 330.000 de vehicule electrice pe an, iar până în 2028 vrea să lanseze până la 70 de noi modele de mașini electrice.

+6 FOTO

Citește și:

Noi informații despre Dacia electrică: va fi cel mai scump model din gamă. Care este noul preț

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
pote
pote  •  06 Noiembrie 2019, 13:00

e clar! tendinta e de a lasa masina sa fie un vis pentru cea mai mare parte a oamenilor! cum *** sa dai 30 000 de euro pe o masina de clasa asteia???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2146208208751563
Costel Plugariu  •  06 Noiembrie 2019, 13:00

Urat model si total nefiabil... Cine-i prost sa arunce banii pe asemenea *** ???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează