FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSU CRAIOVA - VIITORUL

CSU CRAIOVA - VIITORUL // Devis Mangia și-a făcut planul pentru acest sezon: „Vrem eventul! Vom avea în teren cea mai bună echipă în meciurile cu Viitorul și CFR”

CSU Craiova este câștigătoarea Cupei României din sezonul trecut
CSU Craiova este câștigătoarea Cupei României din sezonul trecut

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 aprilie 2019 17:40

Devis Mangia a anunțat în conferința de presă de azi că nu va renunța la titlul de campioană, chiar dacă CSU Craiova a pierdut cu FCSB, scor 2-3. Italianul visează să cucerească eventul în acest sezon. 

„Va fi un meci important, sper şi frumos, cum au fost multe cu Viitorul. Noi vrem Cupa României, luptăm și în campionat, pentru ambele obiective. La titlu sunt șanse puţin scăzute după meciul de duminică, dar nimic nu este închis.

Suntem în luptă pentru ambele obiective acum. Echipa mental este ok, ştim ce am făcut, unde am făcut bine, unde mai puţin bine”, a zis Devis Mangia

Tehnicianul italian a negat faptul că ar putea menaja jucători la partida cu CFR Cluj de etapa viitoare.

„Nu vom menaja jucătorii pentru acest meci şi nici pentru meciul următor. În acest moment, nu ştiu cine va fi sută la sută apt, voi vedea după antrenamentul de azi.

Nu putem schimba mulţi jucători. Va fi în teren cea mai bună echipă pe care o avem la dispoziţie acum. Echipa a dat şi va da în continuare totul în teren”, a spus Devis Mangia la conferință conform TV Telekom Sport.

  • CSU Craiova și Viitorul Constanța se întâlnesc joi, de la ora 20:00, în turul celui de-al doilea meci din semifinalele Cupei României. Partida este în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look și liveTEXT pe GSP.RO.

vezi ȘI:

Totul despre duelul Craiova - ViitorulAICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
risc_mix
risc_mix  •  04 Aprilie 2019, 09:57

Ăsta e prost. Bă Mangia, eventul nu e când pierzi ambele trofee. Este exact invers, când le câștigi pe amândouă. Păi în Cupă vă,,rupe” Hagi, iar în campionat,Rotaru nu poate uita că avea abonament la lojă în Ghencea. Așa că...stai bene.

jabs
jabs  •  04 Aprilie 2019, 08:19

Nu luati nimik....

univ_craiova1
univ_craiova1  •  03 Aprilie 2019, 20:30

Vreți pe dracu

Vezi toate comentariile (30)
Comentează