FOTBAL  »  Superliga  »  

7 scurte » Despre Tamaș și alcool, controversa Messi - Pele și nevoia de aplauze a Simonei Halep

Articol de GSP - Publicat joi, 28 martie 2019 09:29

7 scurte - rezumatul rapid al celor mai interesante subiecte recente remarcate de Cătălin Țepelin - redactor șef GSP.

Cinci comentarii:

1. Că îți place să torni în tine alcool până amorțești e problema ta. Că o faci sportiv fiind devine deja și problema clubului care te plătește. Dar când, în plus, gonești ca un apucat cu 205km/h pe străzi cu reflexele îmbibate în whisky, punând în primejdie nu doar propriul ficat, ci și viața multor nevinovați care se întâmplă să îți fie vecini de șosea, atunci devii un pericol social. Nu mai e de glumă și ajungi să faci cantonamente în arest, ca Tamaș.

2. "De ce nu îi naturalizăm pe Camora și pe Junior Morais?", întreabă Șumudică. Pentru că au deja 33 de ani, aș răspunde. Și nu ne pregătim pentru Europeanul de Geriatrie.

3. Simona Halep continuă să facă meciuri absolut fantastice, găsind resurse inexplicabile de energie. Forța ei vine mereu din interior, dar Simona caută întotdeauna și confirmări din jur. Mai complicate, cum ar fi recunoștința tuturor românilor, sau mai punctuale, adresate propriului staff: "Să aplaude mai tare băieții ăia acolo în tribună!". Toți simțim nevoia să fim aplaudați, apreciați, încurajați. Dar e OK să-ți reduci antrenorii la statutul de membri de galerie care n-au dreptul să te privească critic?

4. Primăria sectorului 2 vrea să preia administrarea stadionului Dinamo. Vrea, în sensul că își face publică intenția în Gazetă, a doua oară în ultima lună. Niciun demers oficial, doar declarații. Pistol cu capse, foc de avertisment în plan vertical, rezultat zero.  

5. Astra nu și-a plătit jucătorii de câteva luni. Fotbaliștii intră în grevă. "Dacă nu se antrenează, ei se fac de râs. Cine îi mai transferă după aia?" e reacția de bun-simț a clubului. Care club, tot pe linia bunului-simț, îi presează pe jucători să semneze documente care să certifice că de fapt și-au primit toți banii, pentru că fără acele documente clubul nu poate primi licență pe sezonul viitor. Bună dimineața, LPF, FRF și AFAN!

Plus două recomandări:

1. Pariurile își fac de cap în toate sporturile. Azi găsim în meniu o poveste despre handbal și "întâmplarea" de a avea în aceeași etapă 3 evenimente dubioase, cu cotă totală 803! Pe larg, AICI.

2. Muniție nouă în războiul fără final despre "cine a fost cel mai mare fotbalist din istorie: Messi, Maradona sau Pele?". Un celebru jurnalist sportiv brazilian intră abrupt în discuție: "Cine l-a văzut pe Pele jucând știe că e cu o clasă peste Messi". Întregul context al dezbaterii și comentariul integral - AICI.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
knxdan
knxdan  •  28 Martie 2019, 17:38

frumos! Felicitari pentru pertinenta si pentru concluziile zilei. Multumi

phlorinn
phlorinn  •  28 Martie 2019, 11:14

Asa zisa nevoie de aplauze vine din problema mentala pe care o are si de care nu va scapa niciodata.

gintonic
gintonic  •  28 Martie 2019, 10:25

Faine si eficiente "scurtele"! Multumim pentru articol! Felicitari!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează