FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

Adrian Porumboiu, replică după afirmațiile făcute de Ciprian Damian la GSP Live: „Nu văd cum ar putea scăpa de pușcarie”

Articol de GSP - Publicat luni, 25 februarie 2019 16:07

Adrian Porumboiu, fostul patron al celor de la FC Vaslui, a reacționat după afirmațiile făcute de Ciprian Damian, fostul președinte al clubului, la GSP Live. 

„Individul, stând în apropierea mea atâta timp, a născocit fel de fel de mizerii, doar, doar va scăpa de faptul că l-am prins furând banii de la club. Caracteristic pentru mine a fost să-mi iau în business oameni apropiați din viața privată, motiv pentru care am avut de suferit.

Să fie clar pentru toți, în afară de firmele mele care au finanțat clubul, bani, și nu puțini, au venit și din partea mea personal. Și din banii de la firme și din banii mei, omul a furat. Firmele nu știu cum își vor recupera banii, dar eu personal îi voi obține prin executare silită.

În plus, nu văd cum ar putea scăpa de pușcărie, cu toate minciunile pe care le îndrugă. E și asta un motiv de a spune minciuni, fabulații, cu gândul ca poate scăpa de pedeapsa pentru banii furați!

Consider că orice alt răspuns aș mai da în legatură cu acest individ ar fi de prisos”, a precizat Adrian Porumboiu pentru GSP.ro.

Vezi articolele în urma cărora a reacționat porumboiu

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  25 Februarie 2019, 20:22

Incepe sa se dezumfle si gogoasa asta umflata de Porumboiu !! Prea incepuse sa dea lectii tuturor !! Sunt ferm convins ca multe din afirmatiile lui Ciprian Damian sunt conforme cu realitatea !! Multe inscrisuri, precum si alte probe, vor dovedi ca omul asta nu spune prostii !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează