FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Alexa continuă seria de atacuri la adresa lui MM Stoica: "Dică a fost inventat de MM, dar lăsat la mijlocul drumului când i-a fost greu"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 decembrie 2018 12:20

Imediat după eșecul cu CFR, 0-2, Becali l-a sunat pe Dan Alexa pentru a vorbi despre o posibilă numire la FCSB.

Tehnicianul de 39 de ani a venit duminică la București, cei doi au discutat câteva ore, apoi Alexa s-a întors la Timișoara. Chiar dacă era creditat cu cele mai mari șanse să fie numit "principal" al roș-albaștrilor, antrenorul Dunării susține că a fost lucrat de MM Stoica.

După ce a declarat pentru Gazetă că i-a transmis lui Becali că nu vrea să lucreze cu Mihai Stoica, Dan Alexa a mai oferit o declarație dură la adresa directorului sportiv de la FCSB.

"Dică este antrenorul pe care l-a inventat MM, dar dacă la mijlocul drumului te lasă când îţi este greu, e dificil să vorbim atunci de o colaborare.

Dacă era un om în care să am încredere era altceva, MM are un statut la Steaua, ştiam că nu mă vrea, de ce să îmi complic viaţa de la început", a spus Dan Alexa la TV Telekom Sport.

5 formații a pregătit Alexa în cariera de antrenor: Poli Timișoara, Rapid, ASA Tg. Mureș, Chiajna și Călărași

70.000 €era clauza pe care Alexa o avea la Călărași, acolo unde câștigă lunar 6.000 de euro

Citește și:

EXCLUSIV Lucrat din interior, Alexa iese la atac! Îl desființează pe MM: "A făcut tot posibilul să nu ajung acolo! Oricum n-aș fi lucrat cu el"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
kikostel
kikostel  •  27 Decembrie 2018, 20:15

Urât om Mihai Stoica.

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  27 Decembrie 2018, 17:51

A fost tinut prea mult la cum juca echipa.

344018929370831
Adrian Nistor  •  27 Decembrie 2018, 17:19

Mimi este nociv pentru FCSB cat si pentru tot fotbalul romanesc. Ciobanul il tine fiindca au amintiri comune de la mititica. Cred ca il ajuta si in drumul lui sa ajunga Dumnezeu!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează