FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CEAHLĂUL 1-0

Claudiu Niculescu: "Să rămînem modeşti, am fost cu nasul pe sus pînă acum"

Claudiu Niculescu
Claudiu Niculescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 24 septembrie 2011 21:07

Atacantul Universităţii Cluj, Claudiu Niculescu, a comentat victoria obţinută de echipa sa în faţa Ceahlăului, scor 1-0.

"A fost un final încins, am avut emoţii pe final, dar sîntem fericiţi că am reuşit să cîştigăm după souă săptămîni. A fost greu, dar cred că victoria a fost pe deplin meritată. Nu comentez arbitrajul, de pe bancă nu am văzut nimic la faza eliminării lui Machado.

Se vede bine clasamentul de sus, dar trebuie să rămînem modeşti. Am fost cu nasul pe sus după începutul de sezon bun. Trebuie să dăm dovadă la fiecare joc de sacrificu, ca şi în această seară", a spus Claudiu Niculescu la "Fanatik Show", pe DigiSport 1.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
tavian23
tavian23  •  25 Septembrie 2011, 00:45

Avem o echipa exceptionala,am castigat un meci dificil si asta este important.Nu inteleg de ce ne "retragem" dupa ce marcam(vezi meciurile cu Chiajna si Tg. Mures)?Cu cele 4 puncte (pierdute prea usor!!!)am fi avut 19 puncte,pe primul loc si cu un moral excelent!!!Aveti mai multa incredere in voi!!!!!!!!!!!!!!Puteti bate orice echipa din capionat!!!!!!!!Astept victorii la scor,va sta-n putere sa o faceti!HAIDE "U"!!!

hapari
hapari  •  24 Septembrie 2011, 21:13

Ai mare dreptate Claudiu.Dar,fa-i si pe ceilalti sa inteleaga asta!Te maturizezi pe zi ce trece,sunt incantat.Pacat ca a fost cam tarziu,puteai fi in primii 5 fotbalisti ai Romaniei!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează