FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - U CRAIOVA 2-0

Cornel Dinu îl atacă pe Dică: "Schimbarea lui Budescu a fost o combinație de nervi și ordin din tribună" » Ce a remarcat la antrenor

Articol de GSP - Publicat marti, 10 aprilie 2018 10:05

Cornel Dinu a vorbit despre conflictul dintre Constantin Budescu și Nicolae Dică de la meciul FCSB - CSU Craiova (Detalii aici).

Dinu l-a criticat pe antrenorul stelist și a spus că schimbarea lui Budescu a fost dictată de la tribuna oficială.

"Dacă îl privim cu atenţie pe Dică, nu sunt psiholog, dar îmi dau seama că în faţa unui detector de minciuni se vede nesiguranţa exprimării lui Dică. El minte și se justifică într-un fel, spunând că Budescu era accidentat, despre ceea ce Budescu nu spune absolut deloc. Se vede clar că Dică nu are experienţă la acest nivel pentru un jucător capricios, un jucător care îţi câştigă meciurile.

Este foarte simplu cu el. Intri cu el de la început şi îl laşi până la sfârşit, ori îl scoţi cu câteva minute dacă dă seme de epuizare. În niciun caz nu îl scoţi la pauză! Dică l-a scos pe un moment de nervozitate şi cred că a fost o combinaţie din acest punct de vedere și un ordin din tribuna oficială executată la nivelul gazonului", a spus Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Citește și: Becali intervine abrupt în noul conflict de la FCSB: "Îi răspund eu lui Budescu, dacă Dică nu a vrut"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
306640699727631
Nae Ionescu  •  11 Aprilie 2018, 09:35

... nu va mai ramine la club. asta este impresia mea. tentant sa ajungi in cupe dar si rusionos sa fi dat afara pentru lipsa de performante pe care becali l-a altoit cel putin teoretic. urit sa faci asa ceva cu un antrenor. sa vrobesti de mangia de sumudica de rednic de altii cind tu ai antrenor. dica are o ambitie si o va duce la indeplinire. campionatul dupa care va pleca. este un om de caracter. a incercat sa salveze prostia lui budescu care face bani cu mult mai multi ca dica si are o aroganta de provincial parvenit. si aliber s-a comportat urit cu dica. oare cu dan petrescu pe banca de antrenor si-ar fi permis sa mai faca arogante? nu cred. din fericire pentru multi dica este un antrenor foarte bun. serios , demn si muncitor. politicos si cu acoperisul normal. greu cu jucatori aroganti si cu un sef de club a carui gura este mare si vorbeste din ce in ce mai multe prostii. cu o cirtita de genul MM este greu. dica va dori sa fie in liniste la un club unde sa fie lasat sa gindasca liber. asta eu cred ca va face. insa o lectie pentru cei cre l-au vazut terminat. dica a dat si va da lovitura marilor antrenori de la steaua care au zguduit-o sezoane de sezoane. bata dica!

306640699727631
Nae Ionescu  •  11 Aprilie 2018, 09:30

domnule dinu sint mai multe variabile aici. dica este un antrenor tinar. ar fi putut renunta demult. este in joc si munca lui si cariera lui. becali s-a amestecat mai tot timpul. uneori a si avut dreptate. a pierdut titlul cu dinamo cind in ultimul minut au luat gol fara sa inchida jocul. apoi actele de vedeta al acestui budescu sint de neacceptat. dica este tinar inca si nu a prezentat o garantie pentru multi.erau siguri ca nu va prinde " paltonul" pe el la steaua. iata ca l-a apucat. a facut ceva acolo si iata-i ajunsi pe primul loc. uneori pentru a salva un adevar trebuie sa si minti. ceea ce a facut budescu este inadmisibil. un om care la banii care ii face ar trebui sa execute nu sa vorbeasca aiurea. are ceva de comentat sa ceara audienta cu seful clubului. ca sa ai o ocazie unde puteai sa-l joci pe alibec in foame de goluri si alegind din nu stiu cite posibilitati pe cea mai ridicola ca mai apoi sa isi injure coechipierul care ii este si prieten arata cit de mic este. a spus ca nu a injurat arbitrii. chair asa? sa dea filmarile cu budescu care a injurat arbitrii ca la usa cortului in nenumarate rinduri. stiu ca dica nu injura si bag mina in foc. becali nu a data si-a facut antrenorul sa fie o cirpa. dica a reusit insa la modul diplomatic sa iasa din incurcatura. azi este pe locul intii si nu credea nimeni asta. ilie dumitrescu era in pozitia pe locuri fiti gata sa ia locul lui dica. dar dica inteligent nu a semnat prelungirea. nu cred ca dica va

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  10 Aprilie 2018, 15:16

USI ba ratatule cu dinamo a ta. ai vrea tu sa fi fost ca Dica!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close