FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Unchiul lui Tavi Popescu a intrat în direct » A dezvăluit ce i-a mărturisit zilele trecute „decarul” aflat în plină criză de formă la FCSB

Octavian Popescu / Sursă foto: GSP
Octavian Popescu / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 11 octombrie 2022 11:59 / Actualizat marti, 11 octombrie 2022 13:18

Octavian Popescu (58 de ani), fosta extremă din anii '80 care a făcut parte din Craiova Maxima și unchiul lui Tavi Popescu de la FCSB, a vorbit în această dimineață despre perioada delicată prin care trece nepotul său, aflat într-o profundă criză de formă în acest sezon. Mijlocașul de 19 ani nu mai prinde echipa și a fost luat în colimator de patronul Gigi Becali. 

Fost fotbalist la Universitatea Craiova, Octavian Popescu senior a dezvăluit ce dialog a purtat cu Tavi zilele trecute, mărturisind că acesta nu trece deloc printr-un moment grozav din punct de vedere psihic.

Gigi Becali își asumă o țeapă uriașă » A cheltuit o avere pe cei 5 fotbaliști pe care îi dă afară în iarnă
FCSB
Gigi Becali își asumă o țeapă uriașă » A cheltuit o avere pe cei 5 fotbaliști pe care îi dă afară în iarnă

Tavi Popescu, la pământ: „E abătut, debusolat, dezorientat”

„L-am ajutat cu sfaturi, l-am susținut și mi-am dorit foarte mult ca din familia noastră un copil să ajungă și să calce pe urme în fotbalul de performanță. Am jucat cu cei mai mari fotbaliști ai țării, cu Hagi, cu Dobrin, cu Ilie Balaci. Pentru mine, este un lucru extraordinar.

Îmi doresc și de la Tavi să guste din înalta performanță a fotbalului. Tavi traversează o perioadă mai grea, după o scurtă perioadă foarte frumoasă. 

Nu poate să se simtă confortabil în situația asta, a ajuns rezervă și joacă zece minute pe final. Am vorbit cu el zilele trecute, este abătut, debusolat, dezorientat. Dar mi-a zis că se pregătește foarte bine la antrenamente și încearcă să revină acolo unde a fost acum ceva timp în urmă”, a spus unchiul lui Tavi Popescu, Octavian, la Pro Arena.

58 de aniare unchiul lui Tavi Popescu

273 de meciuria jucat Octavian Popescu în Liga 1. A marcat 30 de goluri

Fără gol înscris din luna mai, tânărul mijlocaș a decis sa facă o schimbare și participă, mai nou, la ședințe de mental coaching. Gazeta Sporturilor a scris în exclusivitate la începutul lui septembrie despre decizia lui Tavi de a consulta un specialist

Gigi Becali începe să-și piardă răbdarea cu Octavian Popescu

După ce a anunțat că vrea să-i ia banderola de căpitan, Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit din nou de forma slabă a lui Octavian Popescu. Mijlocașul de 19 ani, pe care Becali spera să obțină o sumă record, trece printr-un moment slab la FCSB, spre nemulțumirea patronului.

Omul de afaceri ia în calcul posibilitatea ca jocul Tavi Popescu să fie afectat de viața extrasportivă.

„Tavi Popescu a făcut față presiunii la 17 ani și nu face la 19? Nu știu nimic, dar când un jucător are o asemenea decădere înseamnă că e ceva în viața personală. Habar nu am, nu știu. Dar ceva nu e în regulă. Anul trecut, când aveam mari probleme, un singur jucător rezolva tot, Tavi Popescu. Acum, e o problemă când e în teren și trebuie să o rezolve. Să se gândească”, a spus Gigi Becali la ProArena.

Ușor-ușor, Tavi Popescu va reveni și va juca titular. L-au bramburit antrenorii și pe el, așa cum au stricat și alți jucători din țara asta. Dacă nu e pregătit pentru presiunea asta, să se lase de fotbal! Fără presiune nu poți juca fotbal.

- Dumitru Dragomir, fost președinte LPF

VIDEO Victor Becali îi ia apărarea lui Octavian Popescu: „Dacă echipa ar fi câștigat, se vedeau mai puțin evoluțiile slabe ale lui”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali își asumă o țeapă uriașă » A cheltuit o avere pe cei 5 fotbaliști pe care îi dă afară în iarnă

Remarcatul lui Mihai Stoica în victoria cu Petrolul: „Pentru mine a fost omul meciului, un jucător cu inimă, important și în vestiar!”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (18)
istet10
istet10  •  12 Octombrie 2022, 00:37
Postat de bombon pe 11 Octombrie 2022, 19:14

Aoleu, belea fratilor, dupa Meme, Gigi si Mitica Dragomir vom avea un nou expert care ne va explica cum sta treaba zilnic: unchiul lui Tavi Popescu!

Ala chiar a jucat fotbal la un nivel serios.

Catalynn___
Catalynn___  •  11 Octombrie 2022, 23:31
Postat de atthur pe 11 Octombrie 2022, 23:00

Da' la "prostească " tot perfect ești!!! De fapt ești chiar prototipul prostiei!!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

atthur
atthur  •  11 Octombrie 2022, 23:00
Postat de Catalynn___ pe 11 Octombrie 2022, 16:40

Io nu știu, cum sa știu, am zis io ca știu!? Numai fcsbistii … știe! :-)))

Da' la "prostească " tot perfect ești!!! De fapt ești chiar prototipul prostiei!!!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează