FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TAS

Detaliul care îl va înfuria pe Becali » Ce a votat Argăseală în Comitetul Executiv, când a venit vorba de regulamentul pentru departajare

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 mai 2017 22:10

Auraș Brașoveanu, membru în Comitetul Executiv, a povestit că Valeriu Argăseală a votat pentru ca departajarea să se facă în funcțiile de meciurile din play-off, în cazul în care două echipe termină la egalitate de puncte sezonul.  

FCSB vrea să profite de faptul că regulamentul nu menționează dacă departajarea se face în funcție de meciurile directe din play-off sau din întregul sezon, deși această chestiune a fost discutată de CEx.

"Haideţi să vă spun un lucru din start. Eu o să solicit în Comitetul Executiv să se aducă stenograma şedinţei CEx când s-a modificat regulamentul!

Şi asta pentru că atunci când LPF a venit cu acele propuneri care să fie cuprinse în ROAF s-a discutat de diverse ipoteze, inclusiv cea a meciurilor directe între două echipe aflate la egalitate de puncte. Şi atunci s-a discutat şi stabilit foarte clar că se vor lua în calcul doar meciurile directe din play-off!

Însuşi Argăseală a votat «pentru», iar propunerile discutate au fost votate în unanimitate! Iar Vali (n.r. Argăseală) ştie asta foarte bine! Aşa că eu asta voi propune: să se respecte ceea ce noi am votat şi hotărât la acea şedinţă", a spus Auraș Brașoveanu pentru Fanatik.

FCSB a încheiat sezonul la egalitate de puncte cu Viitorul și vrea ca titlul de campioană să fie judecat la TAS, deși echipa lui Hagi a primit deja trofeul, profitând de avantajul meciurilor directe din play-off.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (65)
grigs1981
grigs1981  •  16 Mai 2017, 00:16

Cat de pervers este Ciobanul!!!Stie ca l-a pus pe servitor sa voteze ca vor conta numai meciurile din play-off...Pacat,toate cluburile de traditie au incaput pe mana unor...ziceti-le cum vreti voi...

dinamo_fan
dinamo_fan  •  15 Mai 2017, 13:54
Postat de gizeh pe 15 Mai 2017, 08:23

Negoiță... cel mai tare .. .Cât stă la mimamo...zero titluri. Performanța lui e că v-a adus în situația să vă bucurați de insuccesele altora ,nu de realizările voastre.

din ce vad eu in comentariul tau..tu ai fost adus in situatia sa te bucuri de insuccesele altora :)))))))) hater mic :))

10154578690483415
Adrian Lungu  •  15 Mai 2017, 13:53
Postat de tonyys pe 15 Mai 2017, 08:54

E plin de hatereala la gsp - intr-o instanta conteaza doar legea (regulamentele in cazul instantei sportive de la TAS) si n-au nici o valoare voturi care nu s-au transpus in regulament.

Foarte corect zici! Atunci sa vedem ce zice TAS-ul si despre cum s-a respectat art. 2 din ROAF atunci cand s-a acceptat cererea de modificare a numelui din Steaua in FCSB. Vezi ca TAS-ul nu tine cont de hotararile judecatoresti din Romania...el judeca strict dupa regulamentele sportive :-)

Vezi toate comentariile (65)
Comentează