FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dezvăluiri din perioada în care Dinamo bătea tot în Liga 1! Program SPARTAN pentru "câini": „Nici nu mă puteam așeza în pat”

Cristi Pulhac a strâns peste 200 de meciuri în tricoul lui Dinamo, în mai multe perioade petrecute în
Cristi Pulhac a strâns peste 200 de meciuri în tricoul lui Dinamo, în mai multe perioade petrecute în "Ștefan cel Mare"

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 ianuarie 2019 17:52

Cristi Pulhac, 34 de ani, își aduce aminte de perioada petrecută la Dinamo, unde l-a avut antrenor pe Ioan Andone. Recunoaște că avea probleme în cantonamente, cel puțin până se obișnuia cu programul spartan impus de antrenor.

„Noi aveam cantonamente foarte grele, cu patru antrenamente pe zi. Am prins aşa cu Ioan Andone la Dinamo. Le făceam din două în două ore.

La 7 dimineaţa aveam înviorarea, făceam câte 10 kilometri. După aceea mergeam să mâncăm şi, la o oră diferenţă, în jur de 10:30, aveam alt antrenament fizic. Ulterior mai făceam unul, pe la 15 şi ceva, pe un sintetic, şi seara trei circuite de sală.

În mare parte rezistam toţi, dar ţin minte că în primele zile nici nu puteam să mă aşez în pat, aveam febră peste tot. Era armată!”, a spus Cristi Pulhac conform ProSport.

Cristi Pulhac (34 de ani) s-a retras din activitate, însă a rămas cu sufletul alături de Dinamo, unde a câștigat un titlu, două Cupe și două Supercupe. A strâns 202 meciuri pentru formația alb-roșie.

VEZI ȘI:

Cristi Pulhac a îmbrăcat din nou tricoul lui Dinamo » Următorul pas în carieră: „Vreau să dau ceva înapoi fotbalului” // VIDEO EXCLUSIV

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  27 Ianuarie 2019, 22:54

Cum dracu, atunci erau angajati undeva( nu vorbesc doar despre Dinamo) si castigau putin mai mult decat oamenii obisnuiti,iar acum sunt full de bani si nu joaca mai nimic! Cred ca specific societtii romanesti in general!Toti care castiga bani multi nu-i merita!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close