FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 1-4

Dialog tensionat la nivel înalt » Hagi, Balint și Dumitrescu s-au contrazis în direct: "Ilie şi tu, Gabi, să vă calmaţi!"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 august 2018 09:29

Gică Hagi (53 de ani) a fost foarte nervos la finalul partidei pierdute de Viitorul pe teren propriu în fața celor de la FCSB, scor 1-4.

"E o părticică a României care nu mă vrea aici. Unii vor «să mă strice» cu toată lumea. Nu o să mai răspund de acum înainte. Fac ce pot aici, pe pătrățelul meu, și vă las pe voi.

Nu îmi mai dau cu părerea, să naționalizeze pe cine vreți. Am zis doar că Drăguș ar merita să fie selecționat. De acolo că Hagi atacă Federația. Mie îmi place fotbalul și trebuie să îndur și aceste lucruri", a spus Hagi, la flash-interviu.

"Regele" a intervenit apoi în direct la TV Digi Sport unde invitați erau Gabi Balint și Ilie Dumitrescu pe care i-a "certat".

"V-am sunat să nu mai faceţi regii, să vă calmaţi. Ilie şi tu, Gabi, să vă calmaţi. Se produc nişte titluri şi nişte atacuri de la o simplă declaraţie. Aşa se provoacă un scandal", a spus Hagi.

Ilie Dumitrescu i-a explicat lui Hagi că presa l-a mediatizat în ultima vreme pe Drăguș, jucătorul pe care "Regele" îl laudă foarte mult.

"Gică, tu ai ascultat emisiunea din seara asta? Nu? O să ai ocazia să asculţi emisiunea. Noi eram foarte calmi. Eu am fost în direct cu Contra şi s-a discutat speţa Drăguş. S-a dezbătut subiectul Drăguş. Se analizează ce spui pentru că eşti cel mai important personaj din fotbalul românesc".

Hagi: "Am fost... Domnu' Dumitrescu...".

Dumitrescu: "Hai, mă, lasă-mă cu domnu' Dumitrescu. Nu-mi mai spune `domnul Dumitrescu, că nu îţi stă bine".

Hagi: "Îţi spun, că eşti fratele meu".

Dumitrescu: "Hai că m-ai ţinut în plus aici. Emisiunea era până la 00:15".

CLASAMENT ACTUALIZAT LIGA 1

clasament

PROGRAM ETAPA A 6-A

Concordia Chiajna - Astra Giurgiu 0-3 Citește AICI cronica
Dunărea Călărași - Poli Iași 2-0 Citește AICI cronica
Dinamo - AFC Hermannstadt 2-1 Citește AICI cronica
Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj 0-0  Citește AICI cronica 
Viitorul - FCSB 1-4 Citește AICI cronica
Luni, 18:00: FC Botoșani - Sepsi Sfântu Gheorghe
Luni, 21:00: FC Voluntari - CSU Craiova

Citește și: VIITORUL - FCSB 1-4 // Gigi Becali s-a răzgândit: "Qaka nu pleacă nicăieri după cum a jucat cu Viitorul" + Ce jucător vrea să trimită la un alt club din Liga 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
roadghost
roadghost  •  27 August 2018, 16:43

Stiu ce zici, exemplele pozitive sunt putine, de-aia si starnesc probabil un entuziasm exagerat dupa cate urmeaza invariabil proverbiala coborare cu picioarele pe pamant...subscriu total la chestia cu lipsa elitelor, muncesc de mult pe afara si este evidenta scaderea calitatii profesionale(si nu numai) la colegii romani care s-au perindat prin firmele pe unde am fost. Ce este trist este ca mai toti repeta obsesiv acelasi "romanii sunt cei mai destepti, cei mai frumosi, cei mai pregatiti", ignorandu-si deficientele si alienandu-se de restul colegilor, dar asta e,e greu sa progresezi si sa te integrezi cand crezi ca nu mai ai nimic de invatat de la nimeni. Astea sunt chestii care deriva din educatia primita pe acasa, cum zici si tu, cam la aceeasi varsta la care inveti si sa tii furculita si cutitul in mana

cpt.ahab
cpt.ahab  •  27 August 2018, 16:13
Postat de roadghost pe 27 August 2018, 15:08

Da, una peste alta, e incurajator faptul ca mai sunt oameni capabili sa vada diferenta intre competenta profesionala si conduita morala, si ca valoarea intr-un anumit domeniu nu iti confera imunitate in fata legii...sau a ridicolului:))

Învăluiți în ceața partizanatelor și a subiectivismului de tot soiul, nu vrem să acceptăm că peștele se curăță de la coadă. Nu avem elite pentru că sunt prea puțini oameni în țara asta care mai au vână morală sănătoasă. De unde să se ridice politicieni buni, dacă la nivel de masă se cultivă exact mentalitatea pe care o combatem, ipocrit, în discursul anti( PSD- PNL- UDMR- USR etc)? Avea dreptate parintele Arsenie Boca: "Vreți preoți buni? Nașteți-i și creșteți-i!" Am cochetat acum câțiva ani cu politica, în virtutea faptului că tot dăm din gură de pe margine și nu ne implicăm. Filiala sibiană a unui partid micuț. Și ce-am văzut? Veneau 20 de inși la o ședință și 15 dintre ei cereau privilegii. Să-l dăm jos pe X de acolo ca să ne punem omul nostru, să negociem pentru funcția cutare etc. Nu li se părea nimic nefiresc în a face și ei exact ceea ce reproșau partidelor mari. Ca atare, îmi permit să-mi păstrez rezerva față de tot ceea ce se întâmplă în țară ultima perioadă, pentru că-s conștient că schimbarea reală, benefică se face numai prin (auto)educație. Când calitatea noastră umană se va îmbunătăți, schimbarea în bine va veni de la sine. Sunt sceptic, deocamdată.

roadghost
roadghost  •  27 August 2018, 15:08
Postat de cpt.ahab pe 27 August 2018, 15:02

Da. Suntem niște ingrați și nu vrem să le ridicăm statui. Îți dai seama, câți bani a dus mafiotul Giovani fotbalului românesc?! De aia se plăteau pentru Mutu șase milioane și în conturile lui Dinamo intrau două. Avea și prietenul lui Gică un comision acolo, un mizilic. Chiar și cumnatul Gică își oprise un comision de un milion din transferul lui Bratu, pentru care Rapidul încasa tot vreo treime din suma plătită de Galatasaray. Oricum, editorialul de azi al lui Ștucan pune punctul pe i.

Da, una peste alta, e incurajator faptul ca mai sunt oameni capabili sa vada diferenta intre competenta profesionala si conduita morala, si ca valoarea intr-un anumit domeniu nu iti confera imunitate in fata legii...sau a ridicolului:))

Vezi toate comentariile (38)
Comentează