FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FC VOLUNTARI

FC BOTOȘANI - FC VOLUNTARI 2-0 // Liviu Ciobotariu trage concluziile după victoria cu Voluntari » Antrenorul dezvăluie cum a anihilat jocul echipei lui Bergodi

Liviu Ciobotariu, celebrând victoria alături de jucătorii săi // FOTO: Ionuț Tabultoc
Liviu Ciobotariu, celebrând victoria alături de jucătorii săi // FOTO: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 mai 2019 20:19

Liviu Ciobotariu, 48 de ani, antrenorul celor de la Botoșani, a trasat concluziile după victoria reușită azi pe teren propriu de echipa sa, 2-0 cu FC Voluntari.

„Am meritat cele trei puncte. Am fost agresivi, am pus presiune, am marcat de două ori încă din prima repriză. Am scăzut puțin nivelul în repriza secundă, am mers mai mult pe posesie. Ne doream foarte mult victoria și vreau să-mi felicit jucătorii pentru faptul că au obținut-o.

Am întâlnit o echipă bine organizată, cu jucători buni de atac, pe care i-am anihilat însă foarte bine. Îmi felicit din nou jucătorii, am făcut un meci bun”, a spus Liviu Ciobotariu, la microfonul reporterului Look Sport aflat la Botoșani.

FC Botoșani a acumulat 29 de puncte și se situează acum pe locul 3 în play-out, departe de orice emoție privind retrogradarea. 

Vezi AICI clasamentul complet din play-out

Vezi și:

FC Botoșani câștigă fără emoții cu FC Voluntari și își consolidează locul 3 în play-out

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează