FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - FCSB 1-0

FCSB e într-o criză profundă! Cifrele unei căderi inexplicabile

FCSB a fost învinsă de FC Hermannstadt, scor 0-1, și a ajuns la 3 înfrângeri consecutive. +49   FOTO
FCSB a fost învinsă de FC Hermannstadt, scor 0-1, și a ajuns la 3 înfrângeri consecutive.

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2021 21:35 / Actualizat duminica, 14 februarie 2021 22:14

FCSB a fost învinsă de FC Hermannstadt, scor 0-1, și a ajuns la 3 înfrângeri consecutive. 

FCSB este într-o criză evidentă și poate să piardă prima poziție din Liga 1. Formația antrenată de Toni Petrea a ajuns la 3 înfrângeri consecutive, toate fără gol înscris. Primul din această serie a fost meciul de pe Arena Națională cu Clinceni. A urmat eliminarea din Cupa României, în fața rivalei Dinamo și eșecul de la Mediaș, cu Hermannstadt. Toate partidele au fost pierdute cu 0-1.

Ultima serie asemănătoare a avut loc în vara lui 2019. Atunci era învinsă de FC Botoșani, scor 0-2, de Alașkert, 2-3, și de Astra, scor 1-2.

FCSB, în criză după înfrângerea cu Hermannstadt

FCSB are în continuare cea mai bună ofensivă din Liga 1, cu 48 de reușite, dar în cele 4 meciuri disputate în luna februarie a marcat un singur gol. Un motiv ar putea fi și plecarea golgeterului Dennis Man. Extrema conducea clasamentul marcatorilor din prima divizie, cu 14 reușite, în momentul plecării, fiind depășit ulterior de Tănase (15 goluri).

Situația e dezastruoasă și în deplasare, unde FCSB are o singură victorie în 5 partide disputate în 2021 și numai 3 goluri marcate.

3 șuturi pe spațiul porțiia expediat FCSB astăzi, contra lui Hermannstadt. E cea mai slabă prestație din 2021

FCSB, pas greșit în lupta pentru primul loc

FCSB este liderul provizoriu din Liga 1, cu 48 de puncte. Pașii greșiți din ultima perioadă le-a permis celor de la CFR Cluj să se apropie. „Feroviarii” pot dobândi prima poziție în eventualitatea unei victorii luni, împotriva lui FC Hermannstadt.

Clasament Liga 1: 

FOTO. Cele mai tari imagini din Hermannstadt - FCSB 1-0

+45 FOTO

Citește și alte știri despre Hermannstadt - FCSB: 

FOTO Fază controversată în Hermannstadt - FCSB » Pentru ce a acordat penalty arbitrul Cătălin Popa

Ante Vukusic, game over la FCSB? Decizia luată de Gigi Becali pentru meciul cu Hermannstadt

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (12)
iopanet
iopanet  •  15 Februarie 2021, 13:39

Fara Man, cam asa ar fi fost si in tur. Probabil nici nu prindeau playoff-ul... Ciobanul si-a umplut buzunarele, il doare la basca de campionat...

1618597915124142
Alexandru Chis  •  15 Februarie 2021, 13:37

Cand tratezi cu spuerficialitate meciurile considerate "usoare", ajungi sa-ti dai... "cu dreptul in stangul"! Crede cineva ca antrenorul a facut schimbarile de la pauza? Haida-de! Becali se considera mare antrenor si distruge - si in cel de-al patrulea campionat! - echipa, privand-o de castigarea campionatului. De fapt, conform celor spuse de el, potrivit carora "el taxeaza lautarii si el comanda muzica", Becali este propriul gropar al FCSB! Cum poti sa-ti bati joc de aceste talente? Inca o data, acest individ care "pohteste" mult prea mult, statorniceste proverbul potrivit caruia: "Domnul da, dar nu iti... baga si punctele in clasament!".

albalbastru72
albalbastru72  •  15 Februarie 2021, 13:11

Degeaba maninca fecesebeaua bataie dupa bataie daca Craiova face egal dupa egal,asta ma doare cel mai mult.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează