FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali o va transforma total pe FCSB pentru a fi sigur că nu mai ratează titlul: „Am văzut niște lucruri! Acum nu ne permitem experimente”

Articol de GSP - Publicat marti, 05 martie 2019 19:53

Gigi Becali are în plan să-i ceară antrenorului schimbarea sistemului începând cu sezonul următor, dar știe și ce fel de jucători vrea să transfere la FCSB.  

„Teja până acum a făcut experimente. Să vedem acum, că s-a cristalizat ceva. E adevărat, l-am pierdut pe Pintilii, echipa avea mai mare stabilitate cu Pintilii, dar ce să facem? Băiatul are o vârstă, se va retrage.

Mie fotbalul care îmi place se joacă în 4-3-3. Noi putem să jucăm aşa, dar de la anul. Acum e prea din scurt şi nu putem să ne permitem să riscăm, să facem experimente.

Am văzut și eu niște lucruri. Eu cred că, după mai mulți ani, la ora asta fotbal fără forță e greu să ajungi la nivel înalt. Forță și viteză, dar fără forță nu poți sa faci nimic. Vreau jucători cu gabarit. Aduceți-vă aminte, pe vremea lui Reghecampf erau Bourceanu și Pintilii", a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

CITEȘTE ȘI:

FCSB // Gigi Becali mizează pe ajutorul lui Gică Hagi în play-off, dar are o problemă: „E numai vina mea și a comportamentului meu arogant”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  06 Martie 2019, 13:39

Antrenorul-finantator, Becali, are impresia ca acum le stie pe toate in materie de fotbal, astfel ca a decis ca FCSB sa schimbe sistemul de joc din 4-2-3-1 sau 4-1-4-1 in 4-3-3. Zis si facut! Daca pentru primele doua sisteme FCSB-ului a trebuit sa plateasca un tribut mare - trei campionate in umbra campioanei - acum, pentru implementarea ultimului sistem, ii va mai trebui alti trei ani in care sa se uite lung dupa titlu. De ce? Pentru simplul motiv ca la FCSB nu exista jucatori care sa stie sa se exprime intr-un astfel de sistem iar cei care stiau acel sistem, cei de la Viitorul, sunt bulversati si vor bajbai pana se vor readapta. Asa ca dupa vreo doua trei meciuri dezastruoase antrenorul-finantator va decode "la loc comanda" si o vor lua de la capat. Nu de alta, dar la modul in care percepe fotbalul Becali, el nu va avea niciodata rabdare. Si cum un nou sistem incumba multa rabdare si perseverenta... brambureala-i la ea acasa!

chris_bu67
chris_bu67  •  06 Martie 2019, 12:37
Postat de corectu pe 06 Martie 2019, 07:47

Ba FCSB este Steaua.Si UEFA a recunoscut acest lucru cand a calculat coeficientii pentru participarea europeana.

taci bă, că vorbești prostii,visezi,mai ieși și tu de pe facebook,și ia o gură de aer

ray51
ray51  •  06 Martie 2019, 10:30

Iata ce spirit fin are: il nominalizeaza pe Bourceanu (1.77/75) si pe Pintilii (1.81/74) ca fiind jucatori masivi, cu gabarit. Nea Gigi, dar despre Ibrahimovici (1.95/95), Cristiano (1.87/84), Lewandowski (1.85/80), etc, astia cum sunt?

Vezi toate comentariile (32)
Comentează