FOTBAL  »  Superliga  »  SPECIAL GSP

Gabi Balint îl contrazice pe Mircea Lucescu, după dezvăluirile lui Il Luce pentru GSP: „Niciodată!”

Gabi Balint l-a contrazis pe Mircea Lucescu
Gabi Balint l-a contrazis pe Mircea Lucescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 mai 2020 11:37

Gabi Balint (57 de ani) a contrazis afirmațiile făcute de Mircea Lucescu (74) pentru Gazetă. Unul dintre cei mai mari antrenori din istoria României consideră că pe finalul anilor ‘80 Dinamo era mai iubită in țară decât Steaua.

„Niciodată! Cu tot respectul pe care i-l port, îl contrazic. Niciodată Dinamo n-a depăşit popularitatea Stelei. Nici în 1990, chiar dacă Dinamo a câştigat atunci campionatul.

S-au născut zeci de mii de suporteri după finala de la Sevilla şi în anii care au urmat. Oameni şi copii care nu ştiau cu ce echipă să ţină s-au îndreptat spre Steaua datorită rezultatelor noastre”, a spus Pele, conform digisport.ro.

VIDEO Ce a declarat Mircea Lucescu:

„Dinamo era echipa Miliției, din cauza asta multă lume o ura. A Miliției, nu a Securității, cum spun unii! Cu Securitatea n-aveam nici o treabă, jucătorii erau angajați în secții de Miliție. Bine, lumea iubește echipele care joacă frumos, care câștigă. 

Se ajunsese ca în '90 să fie mai populară Dinamo, să aibă suporteri mai mulți decât avea Steaua, fiindcă noi jucam frumos și înscriam o mulțime de goluri”

„Palmaresul" Derby-ului în perioada 1985-1989 

  • 6 victorii Steaua
  • 5 remize
  • 1 meci suspendat
  • 3 victorii Dinamo

35.000a fost media de spectatori pentru fiecare dintre cele 15 meciuri disputate între Steaua și Dinamo în perioada 1985-1989

Citește mai multe știri de actualitate:

Revoltă în Serie A! 11 cluburi, printre care Inter și AC Milan, nu vor să înceapă antrenamentele colective

Răzbunarea lui Carlo Ancelotti! Fostul antenor îi insultă de pe transformator! + măsură genială la TV: fanii se aud pe fundalul meciurilor

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
1481130088847024
Constantin Vaetus  •  15 Mai 2020, 14:53

Ce ravagii face Covid-19 asupra lui Lucescu! Sper să își revină!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează