FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Suma la care Gigi Becali a evaluat lotul FCSB-ului: „Dacă-i dau pe toți acum, iau minimum atât” » Jucătorul pe care speră să ia 30 de milioane de euro

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 noiembrie 2021 09:50 / Actualizat vineri, 26 noiembrie 2021 10:08

Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB, a evaluat lotul echipei la 50 de milioane de euro, dar spune că numai Octavian Popescu (18) ar putea să valoreze 30.

Drept răspuns la criticile suporterilor, latifundiarul a anunțat de curând că e dispus să le vândă acestora clubul în schimbul a 10 milioane de euro. Becali spune că în prețul cerut ar oferi doar numele, nu și jucătorii, pe care-i evaluează la alte 50 de milioane de euro.

Una a zis și alta a trimis! Ce conține, de fapt, „oferta oficială” făcută de Mustață lui Gigi Becali :)
FCSB
Una a zis și alta a trimis! Ce conține, de fapt, „oferta oficială” făcută de Mustață lui Gigi Becali :)

Gigi Becali: „Jucătorii de la FCSB valorează cel puțin 50 de milioane de euro”

„Eu nu dau echipa, eu dau doar numele. Toți jucătorii îi țin. Cred că jucătorii valorează 50 de milioane de euro, cel puțin. Bine, e și în funcție de Tavi Popescu, care poate să valoreze 30 de milioane, 20 de milioane, 5 milioane.

Minim, minim, dacă e să-i dau acum, pe toți, ar fi 50 de milioane de euro. Dacă e să-i dau așa repede, iau 50 de milioane fără probleme. Mai sunt Coman, Olaru, Tănase, Ianis Stoica, Musi, mai am vreo doi-trei copii”, a declarat Becali pentru AS.ro.

La mine, cine vrea să cumpere, să facă ofertă şi îmi dea contul. Cu garanţie bancară şi să aibă 10 milioane de euro în cont. 

- Gigi Becali, patron FCSB

Potrivit Transfermarkt, platformă specializată în cotele de piață ale jucătorilor, întreg lotul FCSB-ului valorează în prezent 32.35 milioane de euro. Cei mai valoroși 3 fotbaliști sunt Florin Tănase, evaluat la 5 milioane de euro, Florinel Coman (4,5 milioane de euro) și Darius Olaru (4 milioane). 

Octavian Popescu, jucătorul pe care Gigi Becali speră să obțină zeci de milioane de euro, este cotat la 1,6 milioane de euro, dar are avantajul vârstei față de ceilalți.

Ultrașii FCSB din Peluza Nord și-au anunțat intenția de a cumpăra clubul de la Gigi Becali, în speranța că astfel vor atrage gloriile Stelei alături de ei și vor putea avea acces pe stadionul Steaua, din Ghencea. 

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali, ironii la la adresa suporterilor după scrisoarea primită: „Aşa şi eu vreau să cumpăr Real Madrid”

Planul lui Gigi Becali, dacă suporterii cumpără clubul FCSB: „Hagi a avut dreptul, dar eu nu?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
rooster.adevar.at
rooster.adevar.at  •  26 Noiembrie 2021, 14:37

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

380912830348081
Gogu Steriade  •  26 Noiembrie 2021, 13:59

Și care ar fi prostul ăla sa dea 50 de mi-l. de euro pe niște circari?

luciann
luciann  •  26 Noiembrie 2021, 13:11

Coach JJ ce clauza de reziliere are?:)))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează